Wednesday, September 12, 2012

Tq Buasir Otak. :)

Tadi tu tetiba tergerak hati nak tengok stats kat blog kite, tengok tengok ada blog yg tak pernah tengok pun sebelum ni tehee. Bukan tak pernah tengok, mungkin terlepas pandang kot. (ok ambil hati :p) ^_^

Naik hairan jugak en kenapa follower meningkat sedangkan takdak update entry pon hukhuk. Saya tahu, jarang sekali readers saya  melonjak naik kalau setakat nak baca entry saya je. Sedih tak? Sila nangis.

So ke-eksaited-an nak ushar blog buasir otak jugak melambung tinggi masa tu. Tersangat lah tinggi ye, terus ushar laju-laju. Mak ai rupanya kite masuk dalam Segmen Terjah Blog Awekz #7. Patut pun followers dah naik. Tq Buasir Otak! ^____^



Jom terjah Buasir Otak pulak jom!

Thanks for reading this entry! Assalamualaikum. 

Wednesday, August 29, 2012

Eid ul-fitr 2012

How's your raya? Meriah atau sangat sangat meriah? Hihi Tahun ni persiapan raya tu ala kadar saje pon. Tak lah semua serba baru. Tak lah sana sini baru. Tak. Langsir ngumah kite tak tukar-tukar pun since beberapa tahun yg lalu. Kahkah  #Kantoi Baju raya pun sepasang je, 1st raya je baju baru. Raya-raya seterusnya ngap baju lama. Hukhuk nampak tak penjimatan disitu? :P




Raya ke-tiga orang tu beraya ngumah kite, tengkiu. Hikhik hari tu sekaligus beraya with him dan jugak konco-konco i. Sangat meriah okay. :)

Tahun ni camera cap ayam tak banyak sangat beraksi. Bukan ape, jenuh nak bawak yg besar gedabak tu. Yee, tau la en. Senang cerita bawak fon je, boleh terus masuk #instagram. Hehehe 



With Adam, anak yg dijaga oleh sepupu member ai. 

Yang bestnya dia ni tak nakal sangat, suka! *hugs*


Cerita tentang open house, ye sume tu buat perut aku happy. Asyik makan je dan tak henggat berat badan dah naik! Hahaha Tapi takpe la kan, raya setahun sekali. Habis Syawal, kite mulakan sesi menurunkan berat badan beramai-ramai. Janji? Sep luuuu! ^____^




Last but not least, Selamat hari raya aidilfitri. Harap segala kata-kata yg tertaip pada My blog, my thoughts takdek yg menyinggung perasaan korang sume. Kalau ada, harap diampunkan ye. Kosong-kosong katanyeww. ^_^

That's all for my raya. Assalamualaikum. :)