Wednesday, February 03, 2010

two thousand TEN:)

hello dear peeps:)



aku ambik neh entah dari mana. HAHA. pinky pinky gituuw.

yiihaa, goodbye dua ribu sembilan, welcumm dua ribu sepulohh. 2009 neh banyak mengajar aku erti kehidupan yg sungguh berharga. suka suki, duka duki hidup aku, aku tempuhi dengan begituu TABAH sekali. tengs GOD. *winkwink.

 
 

me ; Dayangku Nuraini bt Awangku Morni.

while tunggu result nehh, aku dok umah jer memanjang. bosan giler. huh, mak oii. ala ala bibik pun ada, ala ala boss pun ada, ala ala OKU pun ada. MACAM MACAM ADA. ahah. nak keja, mama xbagi. ahah. dumah jak lha. tolong mami. jadik suri rumah sepenuh masa. *agak cantek statement d situuww. haa, baru sejuk perut aku dengar ayat tuhh. kalau ala ala bibik, takmau. sakit sakit perut, muntah muntah, pening pening, mabuk mabuk aku mendengarnya. HAHA. :)

btw, aku senang lenang jak dok umahh. goyang goyang kaki, pusing pusing kaki, lipat lipat kaki, && sebagainya. HAHA. oleh ituu, badan aku pun menjadi jadi, akan semakin cumil && mungil lha segala galanya. ahah. as known as GEMUUKK.  

No comments: