Friday, February 19, 2010

19 February is My Day. ♥

helomelobelo peeps:)

IN THE MORNING:)


♥ HAPPY BIRTHDAY sygs. :)

terlebih dahulu, aku nak ucap billion billion TERIMA KASIH kepada sesiapa sahaja yg wish bufday kt aku. sayang kamu, muaah kt pipi kamu kamu yg gebu ituu. rasa terharu tau. huh. bercampur baur hati aku nehh. taktaw dh pe nak cakap. tengs jer yg mampu. ahah. :) btw, BIG BIG tengs 2 my family for the wishes. LOVE yaa.:)



my lil sist ; Pjan Kalerfuwl. ♥ i meet her. :)

 xsangka jumpa adeq angkat aku neh kt Sugarbun, Lawas. sungguh xpercaya. muahaha. :) btw, kami bergembira segumbiranya tadi. sampai xsempat ambik pic together eh. HAHA. *adeq, kita seja yg taw. haha.



BFF of mine.:)

btw, tengs sudi hangout on My Day yaa. hehe. best laa jgak, da kenangan paling xdapat dilupakan sampai bila bila. sampai Myra xmaw naek moto lagi weh. TAKUUT. aku plak, xmaw ikut pemandu yg takber'tuut'. *ada hint d situuw. ahah. malu ada, marah ada, benci pun ada, suka tuh pun ada. astaghfirullah, terkejut nak gila aku dibuatnya. HAHA. btw, kirimsalam dengan pak polisi tuh yekk. sangat baek hati, kenyit kenyit mata kt dia. :)
*for Nur Azmeera, kita ambik neh untuk pengajaran lha kan. Tuhan saja yg tahu. haha. 





taklupa jugak, HAPPY BIRTHDAY to my beloved twin. DAYANGKU NURHAYATI. sayang kamuu. :))




AT THE NIGHT. :)

♥ SURPRISE BIRTHDAY PARTY ♥








SURPRISE ! my birthday cake, BABYMILO from my beloved family. tengs yaa. love. :)

huh, tengs sangat sangat to abah, mama, kak long, kak yna, kak eham bagi surprise for my twin && me. terharu gila gila weh. ya lha, mereka mereka neh wat surprise tengah malam, rasanya masa tuh jam menunjukkan 11.15 malam kot. tengah malam lha jugakk kan. rasa nak nangis da jugakk, tapi, maluu. merah merah pipiku && mataku. berair air gituuw. tahan jer lah. ngehngeh. :) dorang buat ala ala kt tv gituuw tw. hmm hmm, mula mula tuh ala ala blackout la plak. HAHA. masa tuhh, budak twin neh dalam bilik. blackout jer, terus buka pintu. *wink. nampak lilin yg bercahaya di atas sebuah cake yg cute & cantek bersama sama family kt luar situuw. masa tuh, lagu epi bufday dinyanyikan. lalalala~ ahah. dats tym lha aku rasa nakk senyum jer. kalau muka ala ala terkejut tuh, family aku jer lah yg menyaksikan yer. HAHA. hepy gila gila gila aku weh. :) btw, tengs famm, very appreciate it. love yaa. ♥


* for cuzzies && friends, bukan takjemput, benda neh aku taktau apa apa puun. SO SORRY yaa, laen kali kita celebrate sesama. :)


it's me. 8teen sudah.

masukk 8teen neh, aku harap impian aku akan tercapai secapai capainya. && aku nak, aku lebih matang berbanding before neh. && aku nak, aku bahagia selama lamanya bersama orang orang yg aku sayang & selalu di sisi aku. && aku nak, semua orang baek, suka, cinta kt aku. eheh, kamu kamu & kamu mesti suka aku tau. i mean suka kawan. *ada unsur unsur paksa di situu. :) ahah. && kamu kamu mesti cakap ; AMIN AMIN AMIN dengan doa ku ini. :)


haha. penutup entry musti ada pic aku. *pimples oh pimples !

BYE BYE. ♥

No comments: