Thursday, March 25, 2010

aku ke situsanasini~

helo peeps:)

lama aku takblogging taw. ada prob blog aku neh ari tuh. susah jantung hati aku fikir benda tuh. HAHA. syukur alhamdulillah, blog neh maseh boleh d login oleh tuan empunya blog neh yer. hehe. okeoke, back to story~ 
*winkwink.
  lastweek, papa, mama, my twin && i  go to Limbang && Brunei. cuzen kitorang kawen. hehe. jeles lha pulak. *aku bila lagi? haha. huh, taknak taknak, maseh awal doh. ohya, masa neh jugak geng pimples nak serang aku. laen kali usha la masa yg sesuai. aporaa. uhhmmm. *aku takda idea pula dah. apa nak jadik neh?  hmm, xyah storymory lah yek. ngee. sory peeps. 


dis pic wedding at Limbang. *wedding kt Brunei, aku tak ambik pic. hehe. lupa. =.='' 


pic above; otw go to Brunei. aku dengan glasses gitu lho. besar sangat benda tuh. HAHA.


sedang menunggu tetamu yg hadir, sempat pulak aku pose d ruang tamu tuh. huh. lama aku duduk kt situ. pada waktu yg sama, aku berborak dengan cuzzies aku, Amal && Aisyah. penat aku layan karenah mereka tuh, takhabis habis. friendly gila, baru kenal jew, dh usha handbag aku. huh, hampeh. haha. 

OMG! boy's cuzzies aku kt situw, ensem ensem, kacak kacak, ganteng ganteng, cute cute belaka. huu. aku datang situ cuci mata jew kot. ahaks.

 huh! lupa pula nak share benda neh. weh weh. korang tawtak? aku nampak mamat yg sebijik dengan ex-bf aku (bf 4hari). HAHA. gila weh, budak tuh mengingatkan aku dengan cinta lama. *sehh~ cinta lama doh. gaya diorang neh sama. sama tapi takserupa. haha.hairstyle mamat tuh yg membuatkan aku tetiba jew ingat. dressing dia pun sama. hah, dah aku cakap SEBIJIK, semua sama lha kan. eheh. adoh, twin aku pun cakap yg sama gk, ''weh, mamat tuh macam 'tuuuut' la''. aku pun, jeling jeling, intai intai, tengok tengok, lirik lirik mamat tuh. hehe. tapi takpee, cerita lama takboh laa ingat ingat kan. past is past. OKE sygs? 


 otw go to home-sweet-home :)
*ohya! to someone (ex-bf), our coupling necklace, tertinggal kt Brunei. sorry. ada masa nanti aku ambik balik ek. huhu.

No comments: