Sunday, March 14, 2010

result Oh result!

helomelobelo peeps:)

huh, lama xblogging weh. ahah. xda masa laa. *alasan belaka la tuh. dengan perasaan yg nebes neh, fikiran aku pun kacau bilau, hati aku gundah gulana, feeling aku pun xmenentu, xda idea nak luahkan perasaan aku yg kiut miut && cantek cantek neh. HAHA. tambah tambah pulak dupdap dupdap menunggu result. tu lha idea aku tak mencurah curah hah. eh eh, korang tawtak? penantian tuh satu PENYEKSAAN. adoih! tak sabar jew nak taw result taw. tapi, aku tak lha nervous gila. biasa jew. haha. sah lah aku neh, manusia yg xda hati && perasaan. ngee.

SYUKUR SYUKUR



taraa, ambik kw. aku letak slip aku kt blog neh, baru puas hati kot. HAHA. nampak tak? haha. sengaja bagi dia blur blur kt situw. aku bersyukur dengan apa yg ku dapat setimpal dengan usaha yg cukup banyak tuhh. *banyak ker? haha. uhm, i thought my parents marah with our result neh tw. rupanya rilex jew. naseb naseb. tapi, rasa kecewa && sedih tuh mesti laa ada. makbapak mana xfrust if result anak2 diorang taksecemerlang mana? kan? but, sekurang kurangnya, kita dh buat && cuba yg terbaek. huhu. to mama && papa, sorry coz anak mu neh xbagi result yg gempak. SO SORRY.

btw, a BIG BIG thanks to all my supporter. especially to my beloved family, teachers, friends && ol of eu laa. ngee.  

No comments: