Wednesday, April 07, 2010

i want NOBODYnobody BUT you.

salam peeps ;)
 hello hello
haa! neh Nobody by Wondergirls punya pasal lha neh. pada pagi yang indah && cerah hari tuh, aku mengemas rumah. *dah jadi habit taw. bangun bangun jew kemas rumah. ye lha, tolong mama. bukan ala ala bibik ek, sebab takde GAJI pown. kalau ada gaji, takpa lha jugak. *agak mata duitan ayat di situww. hee. tengah aku mengemas, nak lha jugak ada lagu lagu && song song join sekaki. takkan sunyi jew. lemah semangat aku kalau mengemas macamtuh taw. HAHA. oleh ituu, jari jemari ku gatal meng-ON kan laa radio yang berdekatan. ngehngeh. ;D



tengah mengemas, ada lak lagu 'Nobody'. waa, ingatan aku masih segar bugar dengan step step 'Nobody' taw. sebab, last year, aku ada join group menari lagu tuh kt school. best ape. hee. apalagi, aku menari lha. tiba tiba jew mama datang tengok tengok, intip intip, skodeng skodeng anak dia neh. *waa, interest nampak. HAHA. aku menari jew depan mama masa lagu neh berkumandang d ERA. ye lhaa, mood pun oke jew kan pagi pagi. aku menari lhaa depan bijik mata mama kesayangan && kecintaan. HAHA. waahh, taksangka lak mama suka tengok aku menari. *bangga nehh. hee.

****************
beberapa hari selepas ituu, pada masa yang sama && keadaan yang sama. pada waktu pagi beserta ada lagu lagu && song song. hanya aku && mama kt rumah. memang hari hari macam tuh pown. public olidei je kita takberdua. sebab ada papa, kak na && so on laa. ngehngeh. okeoke, sambong cite, pada waktu tuh, aku dalam my room. mama lak kt dapur. huh, mama kat kitchen terkena tempias lagu 'Nobody' wehh. siap jerit jerit taw mama kt situw panggil aku. aku pun terkejut lha kan. ye lhaa, i thought something happen dengan mama. rupa rupanya, mama suruh aku MENARI! hebat nyer aku. sampai mama ingat aku kalau dengar lagu tuh wehh. hee. for ur additional knowledge, mama akan buat perkara yang sama kalau dengar jew lagu 'Nobody'. itu tandanya, mama ingat aku! SAYANG MAMA sangat sangat. ngee. ;D

*weh weh, korang taw tak. mama suruh aku menari kalau ada some event kt sini. wawawa, aku taknak. MALU laa.


*sorry mama, i won't. =.='


No comments: