Friday, April 30, 2010

no idea.


helomelobelo untuk yang tengah skodeng skodeng manja belog Cikk DaygLicious .

this is 'webcaming time' with my beloved twin .


 sii kecil && sii besar  a.k.a  sii hitam && sii puteh

huh , pakai shawl segala yaa . ngehngeh . banyak lagi pict laen . tapi , aku taklarat mengepelodnya . ngee ~


actually , we're webcaming before nak g kedai . malangnya , memandangkan hari mendung semacam ala ala air longkang dekat Nguikee tuh , it's cancelled . ngee . so , dah takjadi . webcaming pun jadi lah !
 



eh eh eh , nampak tak aku puteh berseri seri dari twin aku ? HAHA . dia dah jadi separuh arang tuh gara gara PLKN . jahat aku nehh . hehe . fyi , this Sunday , dia akan meneruskan perkhidmatannya pada negara . maka dengan ituuu , dia juga akan terus bertarung dengan sang matahari yang panas di atas sana . selamat berjuang ya kembarku . lalala ~



aku selitkan gambar neh sebagai penutup entry . oke ?
kalau tidak , aku akan terus membebel membebel && terus membebel di malam malam sunyi sepi neh . salam .

* aku takda idea nak update belog aku masa neh sebetul betulnya . tapi tapi tapi . untuk makluman peepers sekalian , aku di paksa untuk mengepost benda neh oleh adik aku . HAHA :D nampak tak ayat aku kureng madah pujangga kat atas tuh ? *huh ? madah pujangga ? ngehngeh . NO IDEA ok . ada masa nanti aku update keh ;) 

oh oh oh , lagi satu , tadi aku janji nak offline pada pukul 12.00 am . tapi , sekarang dah pukul 12:20 am . ggrr , TERmungkir janji laa pula . hee . okeoke .


away from keyboard . tata ~
 

No comments: