Tuesday, April 27, 2010

TAG by NATIJAH;)



hello untuk saya , hello untuk aku , hello untuk awak , hello untuk kau , hello untuk dia , hello untuk mereka && hello untuk semua ! ngee . opening entry aku selalu jeh panjang panjang sampai tempias peeps aku baca . eh , jangan nak tipuu , aku nampakk . ngehngeh . kecian korang , di buli oleh tuan empunya belog . haa , neh la yang buat aku takda idea untuk entry aku dok membebel jeh . hampehh . HAHA .

oke , this is TAG by dear Natijah;

1. what is your mobile phone brand? 

2. when did you buy it?
- 16 January 2010 . dat day birthday my sist actually . tapi , aku pula got present . THANKS ayah , syg u sangat sangat . hee . fyi , on this April , aku dah bosan guna dis phone . aku nak phone satu lagik boleh ? sememangnya aku jealous Kak Na bought a new phone ok . '' pa , may i buy a new one ? '' . '' Oh, no . nextime k syg . '' T.T


3. what colour your mobile phone is?
- BLACK . sebetulnya , aku nak kan white kaler . tapi , dah takda . oleh itu , aku terpaksa akur . sob sob sob .

4. how many message are in your inbox?
- 1342 messages .

5. who give you sms recently?
- my sygs && my beloved twin . hee .

6. which picture become your wallpaper?
the cutes . almost PINK i have . hee .


7. please stated ;
  missed called : my sygs .
  received called : my sist .
  dailled number : my bff .

8. why you like your mobile phone?
- uhm , dont know =.=' haha . aku tertarik dengan harga dia . lalala ~


9. how long did you use your mobile phone?
- actually , dia neh macam tanya benda yg sama jeh . aku takfaham soklan neh . ngehngeh . nampak tak bengang aku katsitu ? HAHA . okeoke . kalau dia tanya dah berapa lama aku guna hp neh , mesti la lepas aku beli aku dah start guna . oh oh oh , kalau dia tanya dah berapa lama aku guna hp , since year 6 . sering berganti ganti musim demi musim . takkan guna yg sama jeh . ada tak SE C903 tahun 2004 ? ngehngeh .

10. people tagged?
- the people who i'll tag , dah buat benda neh . lagi elok , takyah TAG . kan kan kan .

thanks foe the tagging dear .

TATA

No comments: