Monday, April 26, 2010

taksegansilu.



assalamualaikum && salam sejahtera pada ibu ayah yang sedang tidur nyenyak , kak yna yang sedang bermanja manja d telefon bimbit dengan buah hati pengarang jantung kesayangannya , kak iham && kak long yang riuh rendah gelak sana sini dalam bilik sebelah . selamat sayang untuk my sayang yang tengah texting dengan pacarnya named SAYA , hehe . hello untuk twin aku yang sibuk bergosip dengan temans PLKNnya , hai untuk dua ekor kucing milik kami yang maseh berkejar kejar manja d ruangtamu , tak lupa pada BLOGWALKER yang maseh ber-blogwalking pada saat ini , para facebooker yang maseh ketak ketuk button keyboard pc tuh && selamat memburu untuk para burung hantu yang suka jenjalan tengah malam . ngehngeh .

untuk entry kali neh , aku taktau nak post apa , aku takda pula idea depan lappy neh . apa apa pun , akan ku cuba untuk mencurah curahkan ideaku yang betimbun timbun masa baring tadi . HAHA . idea aku dah hilang sebab opening entry panjang sangat . hehe .


oh oh , aku ingat sesuatu . hari tuh , masa aku jalan with my sist && member dia dekat shopping compleks . tengah aku && mereka mereka sibuk membelek belek barang d sesebuah butik tuh , (dat time , i'm wearing dress [blackwhite] && cardigan ) aku terdengar && terhidu perbualan seperti ini . ngehngeh .



girl1 : lawa baju dia .
girl2 : mana ?
girl1 : yang tuh . ( sambil tunjuk aku )
girl2 : ( menyentuh bahu ku && matanya liar melihat baju ku )
aku : ( lalu menoleh kedua dua salesgirl ituu . && tersenyum )
girl2 :  hai , baju dalam tuh macamana ?
aku : ouh , biasa je , macam kebanyakkan dress sini . ;D
girl1 : oic , beli mana ?
aku : kk . ;)
girl1 : ouh . ee , aku dah lama tak g kk tau . nanti aku bawa akak aku pegi situ .
girl2 : eh, ko neh taktau malu tanya customer macamtuh . *coverline
girl1 : hehe . sorry . baju ko cantek laa . aku suka . (senyum tersipu sipu dengan aku)
aku : ouh , okeoke . takpa . btw , makasehh . hehe . (sambil tersenyum serta hati yg geram secubit . haha .)
girl1 : hehe . aku nak beli macamtuh gak . kuikui . baju sini , taklawa . ngehngeh ;D

wah , tak sangka ada orang nak dress macam aku . haha . oke , lain kali aku  pegi situ lagik bagi tengok suma dress aku dengan dorang . kuikui . suka suki jew tanya aku macamtuh kan . tapi takpa , aku okeh okeh saja . kak yna && member dia pula tunjuk muka bengang ! haha .

eh eh , entry aku kali neh takda pic yg comey comey pula , baru aku perasan .ngehngeh ;D okeoke , mata aku dah separuh sepet neh . *anak dara dah sleepy nampaknya . hmm , kediaman aku pun dah sunyi sepi , suma dah peluk bantal yang busuk busuk macam taknak lepas dah . dah masanya untuk aku mengundur diri sebab bantal aku dah melambai lambai kat situu . tata all . eh , satu lagik , hampir lupa cikk dayglicious nak wish kat peeps . GOOD NIGHT.

'' bismikallah humma ahya waamuts .
dengan namamu ya Allah , aku hidup && aku mati . AMIN ''
moga tidur aman yaa~

eh eh , cik dayg , cukup cukup . okeoke . bye bye . NOKTAH di sini .

No comments: