Wednesday, May 19, 2010

award ;)


salam salam . helo helo . hai hai .

aku rasa sunggoh gembira sampai terlompat lompat di katil , terpukul pukul orang sebelah , menangis nangis air mata darah , lari lari ke situsanasini , jerit jerit tak ingat dunia apabila dapat NICE BLOGGERs AWARD neh . nice keh ? taklah sangat . HAHA . btw , terima kaseh terima kaseh daun keladi ;'p


aku dapat award neh daripada seorang gadis yang yg memiliki belog bertajuk 'bersama dengannya' . Nur Sakinah empunya diri . tengkiu tengkiu ya .


1. Ape yang bermain di fikiran korang sekarang ?
- taktau nak tulis apa . sebab dalam fikiran aku takda apa apa . free jehh ;p

2. Apakah nama samaran u allz .
- puteh , teyh , dayang , dayang teyh , adek (family jeh ) && lain lain . *aku tak ingat dah . 

3.Berikan 3 orang yang u allz sayang .
- aku , dia && kamu kamu ;)

 
4. Panggilan untuk si dia .
- sygs ;)

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa .
- apa apa saja yang cantek && menarikk . yg penting eklass ;)

6. Blog mana yang korang suke visit .
- belog yang cantek + comey + montel + macho . ngehngeh . kalau belog korang ada ciri ciri neh , aku lah yg usha selalu ;'p

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda .
- anyone else ;)



No comments: