Monday, May 10, 2010

have FUN.


HELLO HELLO HELLO


sebagai pembuka entry , mesti ada pic aku . toing toing ~


* with my NEW shawl . wink wink .

helo untuk semua . helo untuk aku . helo untuk kau . helo untuk dia . helo untuk kamu . helo untuk mereka mereka && helo untuk semua makhluk Allah . ngee ;)

ada kan entry aku before neh yang emoo emoo gituu. nanges laa , sedeh laa , apa laa . haha . lucu pula kalau aku fikir fikir benda neh balekk . wawawa . fyi , suma tuh pasal nak g KK dengan temans jeh. sunggoh susah && amat payah untuk aku dilepaskan tau . pujuk punya pujuk , akhernya , pergi jugak aku . terima kaseh wahai ibubapaku ! muah muah ;D lalala . eh , sukaa la tuh ;)

jum usha pic neh , idea aku takkuar pula lepas upload pictha pictha neh . yuhuu , korang usha pict neh jeh la k . ada masa aku explain this trip . hehe . enjoy weh !



nak pergi sini jauh kalau jalan kaki , penat doh ! jadi , kitorang naik teksi pakcik cina . hehe . ingat pasal pakcik yang kitorang ikut neh , dia takperamah . ontheway pegi situu , dia diam diam jeh . kita jeh buat bising ,dia malas nak nyampuk kot .  kan ? dah tuh , pekak pula tuh . *hah , jahatnya aku neh . hehe . tak tak , sorry keh pakcik cina yg macho . hehe . uhm , bukan apa . masa Nur tanya something dengan pakcik tuh , dia buat dek jeh . kitorang kat belakang tersengih sengih jeh nampak Nur kat depan . HAHA . haa , pekak la tuh . lagi best pakcik cina yang kita ikut pegi 1Borneo . friendly gila . hehe . aku suka pakcik cina tuh . blueekk ;'p






kat Water World neh , Effa && aku ada kenangan . ngehngeh . lengan aku agak pedih , calar sebab kena benda hijau hijau tuh . *taktau nak panggil apa . HAHA . Effa pun sama gak , tercalar . sakit doh . takla sakit sangat , sikit jeh . tapi sakit juga . hehe . haa , lepas datang sini , tekak Effa agak serak ala ala suara Ain AF8 tuh . sebab dia jerit jeh katsituu . tekak dia sensitif , kitorang tak . kecian de lo . sampai sekarang pun belom oke kot . nanti bagi dia 'dequadin' . haha . 
 





masa neh kat .... ? huh , tak ingat lak nama dia . 
aku lupa lupa && lupa . haha . 
kat sini , Effa yang spend .  
maksehh maksehh ;)





pic above ; Nur , saya && Effa .
dah takda kerja , ambik pic laa . hihi .;)





neh sebelom jalan jalan ;)
 



neh pun before jalan jalan . 
nampak tuh , Effa kat belakang siap peace lagi tau . 
kita tunggu Mira , masa neh dia kat toilet , bersiap sakan . haha .



hehe , gambar di atas sebagai penutup entry
aku angkat kaki , away from lappy , nak layan akasia adamaya && amani . ahakkss ;) 
*sorry , jam aku kat blog neh takbetul.




TATA ;)

No comments: