Saturday, May 22, 2010

new template ;)


HELO HELO HELO HELO ;D

lama tidak post apa apa di ruangan blog aku ini ;D
well , seja mau kasitau yg aku sudah ganti template . yang kemarin kemarin sudah neh . memandangkan aku busy mau kasi copy itu ini , paste itu ini , nda sempat mau post apa apa . eh , mau kasi santek santek la bha kunun tuh . ngehngeh . entry neh pun nda penting juga bha , bukan mau kasitau yg aku mau kawen sudah ka , kucing beranak ka , aku pindah rumah ka , apa ka . kan ? HAHA ;D kalau kamu mau baca , baca . nda mau , nda payah . HAHA . *nahh , lancar SABAHANnya . eh eh , tadi kan , masa ku jalan jalan tinguk tinguk blog urang kan . anu bhaa , macam sama pula kami punya template . Ya Allah , napa tersama tuh ? *muka yg minta kasian . HAHA . ya lha , template neh pun bukan aku yg buat sendiri kan . memang di kasi sedia untuk siapa siapa seja . jadi , biar lah . buat apa jua ku kan marah . wah , taste kami sama laa . hehe . kaaa , template neh LAWA ? ngehngeh . *minta puji sudah .

lama lagi template ku neh mau betukar . payah kan mbuat . paning paning . kalau ada yang mau nulung , nda pa laa . adakah ? haha . biar ja dulu gini . biar orang lain boring tinguk template nda beganti ganti . eh ? macam laa blog ku neh selalu kana liat . adaaii , perasan c Teh tuh ! HAHA ;D

( language has been changed)

No comments: