Wednesday, May 19, 2010

tag by NATIJAH ;)


TAG TAG TAG

1. apa tidakan anda bila dengar bunyi kilat or petir ?
- tutup telinga . then , masok bilik . susun bantal leklok && tidur ! ngehngeh ;D

2. reaksi anda bila ada orang mengutuk anda ?
- biar jeh ? takmungkin . aku kutuk dia balik ! haha . TAKTAK . uhm , bermulalah sesi meluah perasaan pada yg tersayang . HAHA ;D

3. reaksi anda bila terjumpa dengan artis kegemaran anda ?
- wah , suka sangat sangat . aku pun rasa macam artis kot masa tuh . HAHA . *perasan taksudah !

4. maxis or celcom ? which one you refer ?
- celcom laa . i'm CELCOM user okayy .

5. nyatakan 3 bad habit anda ?
- bangun lambat pagi pagi . at 10am masa aku bangun . aku sendiri pun taksuka ! yayy !
- cepat bosan .
- suka kacau benda merah merah kat muka . HAHA . 

6. apa yg anda akan lakukan jika orang lain sibuk mengenai hal anda ?
- just ignoring them . like i care ?

7. adakah anda mempunyai ramai peminat ?
- i dont think so . maybe ;'p

8. honestly , apa yg anda suka bout' yourself ?
- apa eh ? penyayang kot . uhuk uhuk ;D

9. what is your weight && height ?
- WTH ?! next quest please ! haha . taksuka jawab soklan macam neh . HAHA .

10. apa reaksi anda bila terkentut kuat/busuk di khalayak ramai ?
- oh , sunggoh memalukan ! takpa takpa . aku buat buat taktau . HAHA ;
D

RANDOM QUESTION ABOUT YOUR RELATIONSHIP


1. state the date you have declared with your first couple?
- tak ingat date dia . yg penting , zaman primary school , year6 kot . HAHA . cinta monyet antara kau & aku . lalala ;D
 
2. adakah anda akan terus berhubung dengan bf/gf anda kalau dah clash?
- yeap . but , rarely .
 
3. apa yang anda akan lakukan sekiranya merindui bf/gf anda?
- meet meet && meet .

4. adakah anda mempercayai bf/gf anda seratus peratus?
- nope ! but , absolutely kita mesti mempercayai satu sama laen kan . it's up to youu laa .
 
5. how was your first date with your first couple?
- like usual , shy shy meow . HAHA .
 
6. adakah anda rasa bf/gf anda seorang yang pandai memujuk?
- absolutely YES ! ily syg . hee , tapi aku ? maybe pandai . ngehngeh ;D
 
7. apa reaksi anda && tindakan anda bila kredit bf/gf anda dihabiskan untuk orang lain?
- it's up to him .

8. what are you going to do when your besties have a relationship with your ex ?
 - it's OKAY . tapi , mungkin agak ganjil && lainn sunggoh perasaan di hati . HAHA ;D

9. adakah anda akan menelefon bf/gf anda bila dia suruh?
- yeap ;) 
10. apa reaksi anda bila mendapat tahu bf/gf anda masih berhubungan dengan ex mereka?
- jealous tuh mesti la ada kan . HAHA . uhm , jangan lebih lebih sudah .

 
blogger victims ;

- anyone elsee ;)

No comments: