Monday, May 03, 2010

tag by trah.


helo helo helo . 
kali neh , entry aku adalah tag dari budak indah . hehe .





1. Thank & link the person that gave you the cow.
 - cikk trah yang indah . ngee ~
 


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau 7 paling tak active mereka ialah.
 - siapa siapa jeh yg baca  entry neh . jangan pula takbuat .  siap korang . gahgahgah . ganasnya aku neh . lalala ~ buat ok ? aku tau sape sape yang  usha belog aku tau . jangan memain . haha . (terkecuali pada blogger yg sudah buat benda neh) . winkwink .



3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat... 
- okehokeh . nanti dayg usha cbox dorang bagitau benda neh atau aku buat sumthin' yg bla bla bla . hehe .


4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv.
- gigit gigit manja kuku aku laa . tu dah jadi keminatan sejak azali lagi tau . wah , kantoi ! buat pengakuan pula aku kat entry neh . eh eh , buat buat taktau jeh . lalala ~
- pegang hp , texting doh . hehe . sebab , dimana aku berada di situ la jugak hp aku . bak kata pepatah , bagai isi dengan kuku . hehe .
- baring kat sofa sambil pegang remote control . macam macam gaya pun aku buat . tuh kalau aku sorang sorang . kalau taksorangsorang , sopan sikit la ye . almaklum maklam la , aku neh pompuan a.k.a gadis melayu terakhir . bluekk ;p 
 
5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan. 
- apa eh ? oh oh , aku takpenah pon makan benda pelik . hehe .



6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK.
- 4 894 temans . buat masa neh maseh ada 935 friends request , taklarat nak approve doh . kesian bakal jadi teman aku tunggu approving req mereka mereka . hehe . bukan dorang tau pun aku approve ke tak . kan ? HAHA . kejam sunggoh ! actually , acc fb aku dah full sebelom neh . tapi , agak banyak di remove remove && di block block dari list (ada sebab tertentu blocking diorang ok). bukan apa , orang orang penting takdapat add aku . ngehngeh . *mengada jeh .

 


7. Camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe...kat mana???
- haha . grrr , kat FB . laman mencari jodoh kata orang . ngehngeh , ada ada jeh .


dah siap , okeoke . tengs tagging sygs ;)

No comments: