Saturday, June 05, 2010

takmau ;'(


hello untuk pembaca blog saya ;)



malam malam macam neh ada yg buat aku stress , sakit hati , gelisah , moody && so on laa *suma yg berkaitan dengan hati dan perasan . sudah jadi keminatan login social network FB kalau aku online , automaticly jari ketak ketuk type 'FACEBOOK' . woah , pengaruhh kuat pada sejenis makanan neh ;D okayy , back to topic okay . well , i had a borednight tonight . as i know , it's NORMAL . ngehngeh . so , i decided to on my FB's chatbox . dah on , ada pula sorang FB's user bagi link ntah apa apa ntah . aku nampak jeh word 'blogspot' , dengan hati yg cukup curious , aku CLICK . adoih , aku jumpa pula benda neh , benda yg tekan tekan ntah apa apa ntah . tambah tambah pula , unknown language . WTFish ? rasa nak off lappy jeh masa tuu bagi stop benda tuh . unfortunately , CAN'T . aku tekan sampai lenguh jari plus cramph && pengsan terpaksa bawa pegi hospital cepat cepat && stay kat situu 3hari 2malam . HAHA . eh , aku tipu sunat okayy ;'p tekan tekan && tekan lagi *walaupun aku taktau apa apa . hihi . atlast , pandai stopp jugak. rupa rupanya , itu adalah sebagai pembuka blog yg aku juga tak faham bahasa apa . itu baru pembuka blog , masokk entry belum lagi . haa , ambik mu ! aku surrender . HAHA ;D



 * bahasa dia pun aku takreti. ngehngeh . click picture tuh kalau nak lebeh jelass gituu .

okayy , bermula dari detik && saat ini . aku takkan buka mana mana link yg aku taktau . HAHA ;D pengajaran untuk aku yg gatal tangan nak buka itu ini ;'p  


No comments: