Tuesday, June 01, 2010

what i feel ?


salam semuanya ;)

aku mau bagitau kalau aku cukup menyampah sama ini ,



* dia tuduh aku macam macam =.='' 

neh chatbox yang hari tuh . banyak tuduhan , sudah di kasi buruk sama ayat ayat or statement statement yang bikin hot . jadi , daripada di simpan di ruangan 'SHOUTBOX' tuh , bagus aku kasi kenangan di entry ku kann ;) berbaloi baloi jua sama aku . && aku harap NO HACKERS lagi lepas neh . kalau la maseh ada , nda wujud lagi neh blog nanti tau ;'(

even benda neh sudah lepass , aku tetap sakit hati tengok neh . WTH ? mesti laa , i'm NORMAL . aku cakap aku nda penah fikir benda neh ? tipu laa . absolutely aku fikir fikir && terus fikir . tapi , nda laa sampai mau bunuh diri telampau stress . lagipun , sygs ku cakap , '' jangan peduli '' . naa , nda la ku peduli bha . btw , aku rasa maseh ada hackers wanna killing me slowly . untuk apa ? NTAH . like i care . ko nda dapat apa apa jua . ohya , ko cakap aku neh 'rampas bf ko' ? hello ~ tolong sket . ada lagi ka title 'merampas' sama aku even kamu sudah breakoff ? astega . ee , apa la jua ko nehh . kalau kena kasi break sudah , break la bhaa . tau bha kan kenapa di kasi breakk ? nda mau sebut la , nanti ko malu . uhm , mau jua terhegeh hegeh . haiz , statement ko sana tu bha yang buat aku emo nehh . agak agak laa . ko yg tua dari aku , pandai la fikir bha . tapi ? huu , it's hurting me && make me down . adoihh =.='

ko cakap aku 'kenja' ? untuk apa aku mau terhegeh hegeh mau kena suka ? hello ? nda tau malu ka ? sorry ahh , ndada masa kan tehegeh hegeh neh . kalau aku betul betul kenja macam yg ko cakap tuuh , dari aku kenal dia sudah kami bercinta jadi sepasang kekasih yg SAH bha . aiyaa , fikir bhaa . ada otak jua bha kan ? aish aish . macam tiada ne . ;D well , ko manusia bha kan . orang senang sikit , dia pula yg sibuk sibuk mau kasi susah orang . tengok orang bahagia sikit , dia pula mau kasi rosak hubungan orang . WTH ? suruh aku break segala . sorry , ilovehimsomuch okayy , no doubt . so , nda la kami break semata mata ko suruh . sorry ah , NO ! ko sepa mau suruh suruh ? aduii bhaa . aih , adakah bha jugak manusia gitu ahh ? HAHA . dunia bha neh , macam macam ada ;D


* especially to someone leave a FCUKING COMMENT above ! harap ko sedar .

( sincerely from my hurting heart )

No comments: