Wednesday, August 25, 2010

perampass.

hari Rabu bersamaan 25hb Ogos 2010,

adalah hari yg cukup menyakitkan bagi aku. ciss. aku ingat hari ni sampai bila bila. iya, janji. pagi pagi aku sampai sekolah kira kira 6.25 macam tu. awal kan? dalam kereta lagi tadi, aku sudah nampak dua orang gadis sebagai security tanpa gaji (pengawas sekolah) depan gate sekolah. ni mesti ada spotcek ni. ishh, menyusahkan. aku keluar kereta dengan yakin ni, langsung tidak terfikir pun lotion body shop aku yg kecil kiut miut tu mau kena rampas. memang nasib aku kali kena cek oleh ladyboss hari ni. ciss. cilanuts. actually, dalam beg sekolah aku tu, ada perfume lagi. huh, nasib dia tidak nampak. perfume yg besar tu ba dia tidak nampak, yg kecil pula dia nampak. ini kan sudah bermata empat. astaga. punya la. dia ambil lotion tu, lepas tu suruh aku tuntut balik sebelum balik sekolah. ishhh. hello? dont wasting my time ok. =.='

todayy also, time perhimpunan pagi. sedang aku sibuk sibuk bercerita pasal lotion tu, tiba-tiba datang 'orang' (org yg sama) ambil cermin kesayangan aku yg kiut miut tu. cis. benci. sakit hati. barang aku jugak. ee. cermin tu bukan aku yg pegang dat time, kawan. even bukan aku, aku x puas hati. gara gara benda ni, aku moody pagi pagi. masam saja. hangen satu badan oh. nasib puasa, boleh control lagi. kalau tidak, jadi hulk sudah tadi. ish. sakit hati tau. nda pasal pasal aku cubit orang tadi. memang sakit tu, sebab aku cubit sekuat hati. ee, sorry ok. yaa, siapa tidak sakit hati kena kasi ketawa lepas kena rampas benda tu. ambik mu.

ok, here. just want to say, ''dont touch my things!''. i dont care who you are. please. i'm begging. =.=''