Sunday, September 19, 2010

Eid Mubarak ;)


Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin to all.



''pa, aku minta ampunn segala silap & salah.'' (buat muka sedihh) ayah aku pun nampak sedihh. see, powerkan aku. XD

like usually, 1 Syawal lah kami bersalam-salaman, bermaaf-maafan di hari raya mulia ini. tahun ni, 2nd year beraya without our brother, [abg meng]. parents raya with puteri puteri dia saja tahun ni. even suasana tu agak lain, tapi redha saja lah. Al-Fatihah to my late brother~ buat mama, mesti sedih kan? aku tau apa mama rasa, sebab aku pun rasa! huhu. raya xbest kalau sedih. happy happy saja ok. abang sulung aku pun this year x balik, mereka mereka beraya sakan anywhere at peninsular Malaysia. so, ada sunyi sikit raya kita tahuun ni. suma dah besar besar belaka, xda budak kecik. tapi, duit raya belongs to the twins daughter only. thanks papa & mama. xoxo. ;] next year baru meriah. semua ada. harap panjang umur ya!






3 Syawal with bestiess. 
satu hari beraya seluruh Lawas. hahaha.









XXXXXXXXXXXXXXXXXX
image cannot display.






with buah hati pengarang jantung ;) 
4 Syawal dia datang rumah aku, 5 Syawal aku pula yg datang rumah dia. 
xoxo. deal kan? ;D







7 Syawal with family ;)
beraya to cuzzie's house anywhere at Sabah.



No comments: