Saturday, October 23, 2010

aku rasa tenang jehh.





harus dan wajib lah berkaler pink winky! aku gedik? tidak. nak mengada? bukan. nak showoff stuff pink? tidak. oh. yes, no wonder if someone might think like that. ok. nvm. sudah menjadi lumrah my eyes were a fan of pink. dia suka yang kaler lembut lembut je. maniss kot. fyi, this pencilbox gulagula has been changed. is not in use i mean. that book too, i change that cover became more beautiful. yes, i like bebeh. ok. gulagula besar tu dah masuk dalam box. benda dah pakai, benda lama lama, comot comot, buruk buruk aku dah nyah kan dia dalam box. kalau rindu, boleh tengok. nice right?

monday. tuesday. wednesday. thursday. fridayy. pejam celik pejam celik. exam is over. aku rasa aku lah manusia yg paling bahagia. paling gembira. paling tenang. paling hebat paling ngetoopp punya feelingg lah gua cakap sama lu. wahh, rasa this world aku yang punya pulaks. dah over dah nih. yess, betul. my head dah tak fikir banyak benda dah. rasa takda apa apa. rasa kosong. free je. best best. rasa takda kepala pun ada. ringan je. hahaha. takda lah. tipu lah kalau rasa rakda kepala en. you ni kan. kalau i selalu got this feeling kan, memang tiptop punya dunia lah i feel. alhamdulillah syukuuurr. harap harap macam tu lah kan. aminn. ;)


Bahasa Melayu and Pengajian Am dah lepas. ohmaigod. write too much. numb finger made. especially my  middlefinger. yeahh! BM1 & PA1 no worries, just bulat bulat ok. tembak saja. hihihi. even my fingers dah lenguh, sakit, kembang, kembung, bengkak, Ekonomi masih ada. once more writing, writing and writing. 3hours aku habiskan dengan merepek. WTFish? anyway, best. enjoy. fun. wkwkwk. at the same time, my neck also became ill. thigh as well. my ass jangan cakap. absolutely sengal and hott. elongated seat actually. pity me. rasa tak nak duduk exam lagi dah. so tired. -__- ok nvm. on wednesday, Sejarah is waiting. okay. i should continue the strunggle in writing. here, aku banyak mengarut. aku buat sejarah Malaysia sendiri. tamadun dunia sendiri. tamadun islam sendiri. good job dayg! ok. talk about Muet, reading is okayy. writing pulakss, memang teroks lahh. ntah apa apa ntah aku tulis kat situu. my thoughts has drifted awayy. i have no idea. sorry Mr. J. -__-


my fear is if like this. takmau takmau.



2 comments:

Qyrn Dishdush said...

sygs ! adore dh ku ni ma blog mu . aku bth dh nda b'update . ayooo ~

siiDAYGlicious said...

adehh. update ya wa. hehe. btw, thx daling. ;)