Tuesday, October 26, 2010

jelas jelas kau tidak di pilih.

malam ini, bukan mahu mengarut. cuma nak kongsi sikit. hati aku tak tenang. too depressed. rasa nak susun je dalam tu bagi elok elok, duduk diam diam, atur cantik cantik. mungkin aku boleh calm when do something like that. kalau aku fikir balik. lagi best jadi baby, masih kecil dan freemind. takda fikir apa apa. happy je. ada selalu mak di sisi. kalau nangis je, mak tolong diamkan. kalau jatuh je, mak tolong angkatkan. kalau sakit, mak yang rawat luka. how most exciting in the young world! tapi, sekarang aku dah besar. my purpose is to be young. teens. adults. everything aku yg buat. banyak benda nak fikir. lets remind my recent entry on 23th October, i have talked about i feel tenang or something happily right? BUT now? ohmaigucci. i'm feeling too lazy to talk this thing. but i had to express. i'm a little pretty weak person. i know, i can't keep all the feelings i had. ok sorry. this is my own blog, i have the RIGHT to put or write anything here. -_-


slow talk with you, you and you.
oh my dear quiet follower, i have read your tumblr. and you too, i have seen your blog. very nice. nice with any qoutes/entry that show you are di landa kekecewaan sebab ditinggalkan. pity you. really. i know what u feel. i know what he did to you. actually, i don't know the real story mory. but i have mendengar or mengetahui daripada sebelah pihak sahaja, from him lah kan? not even know the truth. but, sekurang kurangnya i know what happened between you, her, him and me. sebenarnya siapa yang harus disalahkan? buang masa kita saling tuduh menuduh, bertengkar sana sini, bertikam lidah tidak henti henti, or talk shit about this. tambah tambah lagi kita perempuan. kaum hawa. amat tidak manis & very embarrassing. please. i'm begging, stop with this. 


TAKE NOTE. please do not mess my relationship with him afta this. i need my privacy & peace on this. i have my own 'hak' untuk sama sama dia. he belong with me. bak kata teman saya, '' kalau sudah jadi ex tu, jadi ex lah bah. ko nada hak mau ambil balik. past is past. terima hakikat. ni kehidupan realiti and NOT fantasy. bangun lah dari dunia ko tu. bahapa jua kan inda puas hati ani kan? urang nda beguna lagi bah. bagi malu jua kan tehegeh hegeh. fikirlah sikit, ko basar sudah. '' i just laugh & smiling to hear it. cool la babe! thankss! nicely. xoxo.


ini bukan lah untuk menghina atau memalukan mana mana pihak. tetapi adalah untuk memberi kesedaran kepada yg tidak pandai sedar sedar itu. huh. calm. >.< actually this is to maintain the vadility of my rights as a future wife. kahkahkah. ;D anyway, sebarang kesulitan minta dijauhkan. nauzubillahuminzalik.



2 comments:

Qyrn Dishdush said...

weh teyh ! power lah ayat kw ! HAHA :)

siiDAYGlicious said...

haha. blum lagi suma kuar ni. mun suma, ngis kli ya.