Saturday, October 02, 2010

jerit kuat kuat, menangis puas puas.

aku rasa, aku lah orang yg sedih hari ni. murung. marah. sakit hati. tidak puas hati. geram & macam macam lah. ciss. actually, kemurungan ni dari semalam dah. yes, mungkin aku banyak fikir benda yg tak sepatutnya di fikir dalam kepala aku. benda yg remeh pun aku tibai masok dalam otak aku. benda yg tak logik semua aku tibai saja. bila hati ni dah kata nak fikir, fikir & fikir. aku fikir saja lah. nak buat macamana, hati dah kata macam tuh. akhirnya aku jugak yg merana, kecewa, sakit hati, geram, menangiss. benda macam ni memang aku lemah. tak suka doe. 


aku tau diri aku macamana. asal ada benda aku tak suka or sumthin wrong on my head, hangin satu badan u know. semua benda tak kena. bila aku rasa macam ni. benda yg selalu aku buat;
1. online sepanjang masa. seperti sekarang, aku ber-blogging.
2. berperap dalam bilik. aku takkan kuar kecuali ada benda benda yg penting happen kat kuar sana.
3. satu ayat pun akan susah nak kuar dari mulut aku nih, memang aku super duper speechless lah this time.
4. aku takkan makan. biar aku lapar tahap cipan pun aku takkan makan. 
5. aku lebih suka sorang sorang/bersendirian.
6. lets say lah masa tu aku texting, org tu cakap banyak benda. soksek soksek. tapi, aku cuma akan balas sepatah dua kata saja. kecian de lo.
7. tak mustahil kalau masa gawat gawat macam ni aku tidur, tidur & terus tidur. 
8. menangis dalam bathroom or toilet. on my bed pun bisa aja! 
9. muka aku mesti lah masam mencuka, murung & etc. 
10. aku mau buat kerja kerja rumah masa macam ni? sorry, buat sendiri. tiada mood -_-


now, aku rasa nak pergi sebuah pulau or some place yg takda orang. tempat yg sunyi. yg ada cuma bunyi angin sepoi sepoi bahasa, siulan burung berkicauan. sana aku nak buat macam macam. aku nak jerit kuat kuat. menangis puas puas. bercakap sekuat hati. lagi satu aku nak bawa something yg boleh bawa untuk communicate with me. aku boleh share apa apa dengan dia, boleh pukul dia, boleh lepas semua masalah masalah aku dekat dia. tapi, sekarang ni aku takda apa apa. aku rasa KOSONG. please, i need you babeh! btw, thanks to my cinta coz sudi pasang telinga dengar apa aku rasa this time. love you lah! xoxo.



ok, tata. colowbete.

No comments: