Saturday, October 09, 2010

Tiba-tiba teringin update belog ne.




dari tadi aku fikir. nak update belog ke tidak. rasanya dah lama tak update blog. dah lama aku tak menaip panjang panjang, dah lama tak ketak ketuk keyboard Sony Vaio kaler pink ni, dah lama jugak aku tak bagi otak aku berfikir bagai nak gila, tapi tak lah segila nak buat essay Muet which words dia kena not less than 350words tu. retak seribu lah aku buat exam yg bakal tiba tak lama lagi ni. aku taklah terer sampai 10mins dah siap buat essay, taklah terer sampai buat essay tutup mata. taklah terer sampai lepas bagi paper je aku teruss je tuliss. paling paling pun kelip kelip mata dulu, tak pun aku tengok tengok kawan sekeliling, tak pun aku mengomel sorang sorang, takpun kepala aku terus landing on the table. kan? kan? kalau cakap benda english english ne, benda speaking speaking nih. aku tak terer. betul, aku tak terer. tapiii, kalau nak merepek ke, mengarut ke. tu aku terer. HAHAHA -__- 


'' hari ni hari sabtu. kita cuti kan. ye lah, budak budak sekolah mesti cuti. tak pegi sekolah. tak bangun awal. tak mandi awal. tak cium pipi mak pagi pagi buta. kalau selalu, pagi pagi lagi aku dah siap siap pakai uniform sekolah. yang coklet? ye, yang cokelat tuu. ee, tak kuasa aku. wkwkwk. ''


hari ni aku suka, aku jalan dengan mak. ayah aku pulak jaga rumahh. papa tak nak join lor. apa kes laki pula jaga rumah? teeeet! hahaha. btw, hari ni aku pakai inner syria. 1st time guna lah u. sebab. at school, aku selalu terserempak, ternampak, terlihat, terjumpa dengan cikgu cikgu pakai inner ni. dari tu lah hati ni teringin nak guna inner. bila pegi je staffroom, habiiiiss, mata nih sibuk mencari cari, skodeng kepala yg dipadankan dengan inner. yes, suka. seeweetttt sangat sangat. rasa macam nak pinjam je inner dorang tuh nak pakai kat sekolah. boleh tak? habis sekolah i bagi balikk ok. hahaha. tu lah aku mengada hari ni nak pakai inner nih. before nih pun, tergerak juga hati & perasaan ni nak guna benda tu. tak kesampaian pulaks. tengok tengok, hari ni pula aku pakai benda tu. ni baru kesampaian. tapi, wajah aku nih rasanya tak sesuai sangat guna benda tu. lagipun, aku tak selesa. depend orang. rasa selesa kot. aku je tak rasa. ngak bisa di atur dong. lagi satuu, wearing inner will shows my bentuk bentuk muka lah. dah lah muka aku nih besaaauu je. hihihi. ^.^ 




* taklah se'sweet' org lain. ;D

next week & next week lagi aku mula busy. busybody? bukan. sibukbadan? bukan. sibuk menuntut ilmu? sibuk belajar? sibuk tidur awal? yess. semua di atas. exam tak lama lagi. makanya, aku kena study. rarely online. tak blogging. tak fb-ing. tak twitter-ing dan suma ing ing lahh. apa apa yg connect with internet, takda kot. exam dah dekat, baru nak study betol betol. sebelum ni ko rilek je. aku selalu macam tu. macam tu lah aku. memang aku macam tu. kalau macam tu aku lah tu. aku sememangnya macam tu. hahaha. pening tak u? nanti, aku kena study how to buat esei panjang panjang. study how to writing cepat cepat, study how to tak pusing pusing kepala during exam. study how to tak ingat my darling during exam. study how to tak tido if taktau buat apa apa. and sebelum tu, i kena google 'how to study' supaya muchh super duper! hihihi. over pulakss minah nih. btw, wish me luck okayy.



With Love.


No comments: