Wednesday, November 17, 2010

bunga rindu kumbang ;)


Assalamualaikum.

Saya cuma nak buat short post. Takda apa apa pun. Entry ni berkisar tentang pasangan cinta. Biasa lah, anak muda kan? Mesti lah wujud perasaan merindui, dirindui & berindu-rinduan. Wek. Oh well, kita manusia masing masing ada hati kan. Especially remaja. Yes, macam saya ni lah. Tapiii, korang perlu tau satu benda. Dalam hati saya kan, ada taman tau awak. wink wink. *kelip kelip je mata saya yang tak bulat nih. ;)

''Awak, saya rindu sangat sangat kat awak. T.T''


AND saya tau bukan saya sorang je rindu rindu nih. 
'Dia' pun rindu saya jugak! Tak caya? Saya ada bukti. Ambik mu! ;P


Okayy, no worries lah syg, i lagi rindu u!


awak, boleh tak saya jadi sesuatu yang bisa awak sentuh ?
awak, boleh tak saya jadi mimpi paling indah dalam hidup awak ?
awak, boleh tak saya nak jadi seseorang yang bisa awak rindu ?
awak, boleh tak saya ingin jadi satu-satunya milik awak ?
awak, boleh janji tak jadikan saya yang terbaik buat awak ?
dan awak, saya nak awak tau..
awak akan selalu jadi tempat saya berlindung.
awak akan jadi mimpi paling sempurna dalam hidup saya.
awak akan jadi seseorang yang selalu saya rindui
awak akan jadi satu-satunya milik saya.
awak juga akan menjadi yang terbaik buat diri saya.
dan saya nak awak tau juga, saya sayangkan awak sepenuhnya. ;)

p/s : Oh cinta, orang tu rindu sangat sangat sama sygnya kan? Sampai orang tu nanges masa call tadi subuh kan cinta kan? Hehehe. :D
Sayang awak sangat sangat Mohd Firdaus!


No comments: