Tuesday, November 23, 2010

buat saya serik.

Assalamualaikum.

Tak ada angin tak ada ribut, engkau buat hal lah jugak masa cuti ni. Too depressed lah engkau. Haish. Entah apa apa entah terjadi dengan engkau ni. Tiba tiba buat hal. Ergh. Saya rasa je macam nak sumpah seranah maki hamun engkau nih. Tapi tak apa, saya boleh tahan lagi. Lagipon, saya dah biasa dengan perangai engkau yang tak boleh agak and kadang kadang saya tau engkau menipu. Bengang sunggoh. =.=' 

Kalau nak tipu pun, pro lah sikit. Alang alang tak usah connected langsong lah. Baru tak sakit hati. Tak lah rasa ditipu bulat bulat. Cis. Engkau ni, tak usah lah berdrama. Saya pun tak tau kenapa dan mengapa engkau selalu lambat dan kadang kadang bukan lagi lambat, langsung tak ada! Seciput je. Padahal, tempat aku letak sama je. Dulu engkau okay, tapi sekarang hampeh. Sedih lah engkau. Saya pun nak online jugak. Boring. Tak ada benda nak buat. Please lah, engkau berubah kepada yang sangat pantas ye. Boleh lah saya online memanjang, tak sakit hati. Tak lah lama nak tunggu nak bergerak. Tak lah saya marah marah engkau. Okay? Oh Full of hope! 

Daripada layan engkau yang selow tahap gaban ni, lebih baik layan Sinetron Cinta Kirana. Zazz! Malam nanti kita rasa nak blogging lagii, tu pun kalau engkau dah superduper lajuu. Kalau tak blog-ing pun, kita facebook-ing je lah. See yaa!


No comments: