Tuesday, November 02, 2010

tukar tukar ;)

dah mula boring pula tengok blog sama je hari hari. entry je yang berubah ubah. ini kan aku sendiri boring tengok belog aku, apalagi readers sekalian! mucu mucu, sebenarnya bukan nak buat korang bosan pun. tak sengaja lah weh. waka waka eh eh! ngehaha. 


semalam aku ada post kat FB aku nak tukar background kan. memang aku dah tukar pun. i guna blogskin. satu malam je. almaklum lah, blogskin benar benar payah nak meng-copypaste HTML code. cis. dah susah payah aku buat benda tu, ada pula yang tidak kena. woohoo. memang betul betul mencabar tahap kesabaran aku lahh. dah copypaste yang ni, takda pula keluar keluar benda tu. memang terbaik. bukan itu saja, line tenet pun buat hal jugakk. sekarang ni dia ada super duper seloooww sikit. eh, bukan sikit. selow banyaaaakk. tu yang buat aku panas menggelegak satu badan tu! huh, katanyeww. let say lah i nak guna blogskin tu kan, i kena sediakan masa 4hari 4malam to make my mission complete, macam sebelum sebelum ne. >.< tapi, semalam tu aku tak siap siap actually. i mean tak cukup masa, tak cukup tenaga, tak cukup rajin, tak cukup idea and macam macam lah. tangan ni je gatal nak tukar tukar background. -_-


ni background baru. simple. gorgeous. -,-


sudden, malam ni tergerak pula nak guna balik background yang cute cute dekat blogger tu. lagi senang nak guna compare dengan blogskin tuh. tak payah aku nak berkerah otak semata mata tukar background. tak payah lah aku nak fening lalat buat benda tu kan? taklah membazir masa aku. boleh lah aku tidur puas puas malam ni, taklah mengantok dalam class nanti. kan? tautakpe. bijaknyew anak mak nihh. hehehe. aku guna simple je. guna polcadots punya background. kalau dulu i guna kaler pink, sekarang hitam pulakk. baru nampak gorgeous sikit. korang suka tak? lawa kan? cute kan? macho kan? hensem kan? pandai sungguh tuan belog puji blog sendiri ye.


oh, dah dekat pukul 11malam! bobo dulu ye. tata.

No comments: