Saturday, December 04, 2010

4th December.

Assalamualaikum.

Pejam celik, pejam celik. Kita dah masok bulan Disember. Tak terasa kan? Tapi, kadang kadang rasa nak masuk bulan Disember tu lama sangat. Especially saya ni lah. Saya saja nak kongsi apa yg saya rasa. Entah lah, kadang kadang rasa cepat, kadang kadang lambat pula. Ni lah dunia. Kalau kita tunggu masa tu tak sabar sabar, memang lama. Tapi, bila rasa tak nak masa tu datang, cepat pula. Haih. Tak lama lagi January. What the BORING holidayy! 

Dekat rumah ni saya tak buat apa apa. Bangun pagi, kemas rumah, makan, tengok tv, online, tidur. Tu je saya buat hari hari. Ulang-ulang. Korang tak bosan? Kalau aku sendiri ni pun bosan, apa lagi korang kan? See! Kalau cakap saya bakal gemuk, mungkin tak. Lagipun, my weight was decrease. Saya tak berapa nak makan lah sekarang ni. Tak tau pula kenapa kan. Selera makan tu tak ada. Kalau sarapan tak makan, paling paling minum air suam je. Jarang sekali nak makan. Mungkin sebab i got PMS kot. Yes, maybe. Makan tengahari makan lah jugak, sekadar mengalas perut saya yg tak buncit ni. Hohoho. Petang tengok tv, kalau tak pun online je. Lepas tu malam online memanjang until midnight. Nothing want to do at home. So bored. Ada tak aktiviti lain saya nak buat? 

SMSing? Oh, tu semestinya! Non stop okayy, kecuali ada benda nak buat baru tak SMS. Selagi battery masih bernyawa, selagi kredit masih ada, selagi tenaga masih kuat, selagi jari masih ada, selagi tu lah jugak saya texting with him. Superb kan? 

Ni entry untuk malam ni. Boring kan? Saya pun boring, buat entry pun tak ada mood. Rasa mengantok. Before tidur nanti nak call dia, tapi tak tau bisa atau ngak. Ngak bisa kot, sebab saya nak tidur awal malam ni. Lagipon, parasit dah mula nak jadikan muka saya sebagai habitat. So, kena berjaga jaga sebelum membiak. Oh tidak, saya rindu suara awak! Nak jugak, kejap pun tak apa kan syg? Hehehe. Okayy la, rasanya tak ada benda nak cakap. Good night. Eh dah pagi la. Morning ppl! Mimpi indah yaa! Esok bangun awal tau, solat subuh jangan tinggal! 

Lots of love.

No comments: