Tuesday, December 28, 2010

keep smile :)

Mata rasa panas. Layu plus kembang kempis. Lidah pula tak nak makan. Hati pula pedih. Sampai bila macamni? - Sekarang dah jarang blogwalking. Tapi blogging kira selalu, sebab anything yang aku rasa patut share. Yes, mesti lah aku share. Tapi kena fikir doploh kali juga before post something, mana lah tau ada yang terasa ke apa ke kan? Bytheway, dua hari ni cik dayg rasa down sikit. Up up nye tak timbul-timbul lagi lah. Kejap timbul, kejap tenggelam. Tapi, tak apa. Suatu hari nanti pasti ada kebahagian. Aku redha. Lagipun, ini bukan penghalang kerjaya saya as blogger-yang-tak-berapa-tegar-ok! Bila online je aku rasa eksaited. Tak. Bukan jakun ke apa. Entah, kali ni curious aku terhadap 'benda tu' tinggi gaban. Bedebah betul. Walaupun aku tau bila aku nampak confirm sakit hati bagai nak gila. Tapi, aku kena terima, walaupun dengan hati yang terpaksa. Kadang-kadang aku sengsara, but mungkin kau-kau-dan-kau-suka! Aku tau, aku lemah. Semua benda mengadu. Balik balik post di facebook, balik balik post di blog. Like I care? Jadi kau tidak? Kau lagi lah. Over, siap mengata. Biasa, bajet minta support. Hahaha. Chill la sangat kau itu. END.
-If a lots of things mind to keep in my heart, I'll be so crazy. Bila aku ingat je benda ni, confirm mood aku hilang entah terbang kemana. Everything was happened, but my life must go on. Past is past. Now, keep smile. :) I don't know what will happen after this. Just wait and see. InsyaAllah i'll find the way.

p/s: Persetankan apa orang cakap. Ini blog aku, bukan kau ye akak! Blah blah blah. Shuuuh.

No comments: