Saturday, December 25, 2010

Lengan yang lenguh sebab terlampau rajin.

Tangan saya, tangan kiri, dekat lengan tu, sakit tau awak. Gerak sikit pun sakit. Apalagi mau gerak banyak-banyak kan? Laaagi sakit. Pity me. Tolong picit-picit lengan saya boleh?


Act, petang tadi saya buat kerja yang agak cool and superb bagi golongan cewek cewek mahupun makcik makcik. Bagi pakcik or cowok tu kacang je kot. Korang percaya kalau saya mengecat? Yes, mengecat. Painting. I was painted my bedroom. Pink kaler okeh! Gojes bah. Hot pink plus soft pink lagi tu. Comel. Dulu pun kaler pink jugak, tapi tak berapa interest sebab pink dia terlampau-lampau pudar, sekarang baru super duper gojes. *sila muntah* Sampai bapa cakap, ini baru bilik anak bapa! Hahaha. Menyindir kaituu? Mesti kah bilik anak perempuan papa kaler pink? Mesti ba kan? Angguk laju-laju. :D

Okeh, saya mau begayut dulu with cik sayang. babai! 

3 comments:

pari-pari puteri said...

Darl ,waaa ~ sma sua wrna blik kyta :)cantik sgt2 ! btw , sa mw tukar putih pink :) tuk semangat bru spm :D

Norfazillah Abdul Rahman said...

PutPut, lawa !!!

Daygku Nuraini. said...

@pari-pari puteri
hehe. pink gitu loo. aisese. bah, tukar la, nnt mau tgok ahh. simpan d belog pari-pari. ngee. :D

@noi
Noinoi! andang2. haha.