Monday, December 20, 2010

My cuzzie's wedding ceremony on 19th Dec 2010. :)

Hujung minggu lepas, saya agak buzy lah cik. Disebabkan busy tu lah belog kesayangan hamba ni tak berapa nak terupdate. Ekceli, last week I have attended my cuzzie's wedding ceremony on 19th Dec 2010. Namanya cuzzy, mesti ada tolong sana tolong sini kan? So, dengan ke-busy-an yang tak berapa busy tu sampai malas saya nak update belog. Lagipon, otak pun malas nak bergerak. Bertuahnye malas malas ni.


Kalau nak story semua pasal weeding ni, mungkin sampai esok pun tak habes. Tapi tak apa la, korang usha gambar gambar pun boleh cerita semua kan? And memang sedih kalau line tak mengizinkan upload gambar manyak manyak. Ni je lah yang aku mampu upload.



# Congrats cuzz! Dah jadik isteri orang. *blinking eyes*

#Tepung tawar. Apakah? =.='


#Lap sikit. :P


# Ni untuk para tetamu. Saya ngap satu!


# Saya jadik pengapit! Alaa, I pakai baju kurung biasa je. Leceh nak pakai baju ala-ala pengantin tu. Confirm hot! Tak mau haku. - Muka seyes tengok entah apa.


# Family abang kepada mak saya. So, kitorang sepupu. Ngehehe. Pink kaler woo. Comel. Jom usha belog yg tengah-tengah tu; Belog Inui Aaman - Inui, adik kepada pengantin. Oops, bukan yg pakai kopiah, tu atuk saya! Ensem kan? Atuk saya single, but not available. Weee. :)




#Muka cik dayg yang tak berapa nak cun.

Overall, semua pun okeh je. Tak ada spoil, good job! Tahniah untuk saya. (tetiba pula saya kan)  Tak, tahniah untuk semua yang terlibat. Ceh, ayat power seh. Macam majlis aku pula. Hahaha. Btw, semoga berkekalan sampai ke anak cucu. Cepat cepat dapat anak yang comel comel. :D

*Other pics saya nak upload lain kali boleh? Line kita lambat macam sipoooooot. Sipoooot pun kalah tau you!