Sunday, December 12, 2010

pictures.

Assalamualaikum.

Today is Sunday. How common these day are very boring to me. No matter want to be. But surfing internet is a matter that must be for the weekend. Indeed, no doubt! So, no wonder if the internet slow mengalahkan sipot vavi. Yes, internet memang superduper slow sekarang. Some people say, anything want to upgrade. Sebab facebook pun dah lain, tumblr pun dah lain. Ohmaigod! Bila saya fikir balik, not applicable! Tapi, bila fikir lagi. Mungkin kot. Miahaha.

Tadi sebelom update belog, terjumpa or tercari pula benda ni dalam folder folder yg ada dekat lappy ni. Memandangkan otak saya pun semakin kering, tak berapa nak berjalan. Tambah tambah lagi musim cuti, plus cuaca panas saat saya meng-update blog ni. So, tak ada lah idea kan? I think, this pics can only fill my entry. Enjoy!





I love photography.
Tunggu beberapa minggu lagi, insyaAllah saya buat macam ni (Kalau rajin ok). Miahaha. Sebab adik saya akan balik dari pulau. Ada lah jugak photographer saya kan. And, saya terpaksa usha cupboard or desk my parents. Sebab hari tu ada ternampak camera orang dulu dulu. Antik, dia sepupu kepada dslr kot. Hahaha. Tu pun boleh pakai untuk teman saya buat macam ni. Ngehehe.


Thats all. :)