Sunday, January 02, 2011

01 Jan 2011.


11th January 2011, I attended my cuzzie's engagement ceremony at RPR Lawas. With the sweet date and time, on 01.01.11 at 1 pm. All have ONE. Hehehe. 

1hours for berhias pun tak siap-siap lagi ye cik dayg?


The comel one! Budak ni nama dia Ijam. Umur tak pasti lagi. 2years kot, tak pun 1year ++months. Sangat suka beraksi! Geramnyee. Tomey tomeyy. Budak ni suka senyum. Bila tengok aku je, senyum. Bila aku tak tengok pun, dia senyum. :D Manis sungguh anak ini ya! Nak je aku bawa lari. Dah lah hensem, macho pula tu. Tapi, yang teramat lah hot, muka dia putih, mata dia lawa, senyum dia manis. Eh, memang kau ni taste aku lah. Suka! :D


Haa, ni pula nama dia Dayang. Mak kepada Ijam. Comey tak macam anaknye? Angguk cepat! Kalau jeling-jeling pun takpe, lagi I suka. Tapi takpa, Ijam ikut ayah dia kot. Well, husband I kan comel. Hahaha.

Si kembar with their baju kurung!

Around 4pm, the ceremony was completed. Yeah. Selamat di-pertunangkan. Act, semua budi bicara i do not know. Yes, sebab aku duduk dekat sudut-sudut. Yang aku buat cuma texting memanjang. Tengah sarungkan cincin pun aku tak tengok. See? Betapa-tak-ambil-berat-nya-aku. Maybe sebab aku tak eksaited lagi nak tunang tunang kot. Tak apa, muda lagi. Ngehehe. 

Then malam tu, kita attend kenduri lagi. 'Tahlil' at cuzzie's house, my mom side. Yang tunang tunang tu, my dad side. Hehehe. Makan-makan-and-terus-makan-sampai-perut-boroi!

Btw, tak lupa buat semua blogger. Happy New Year!

No comments: