Friday, January 21, 2011

randomly.


please take note!

1. understand me.
2. aku manusia, dan bukan boneka. so, i nak bagitau kalau i ada hati dan perasaan.
3. kau tipu, aku tipu. fyi, i got Phd of it. *bangga* HAHAHA.
4. kau tak nak, tapi aku nak. u kena ikut cakap i! sebab, selama ni u tak ikut cakap i kan.
5. this week, aku dah start mengantok dalam class. mata oh mata, bertuahnye kau!
6. aku tak suruh, kau buat. takpe la, i okayy je. a big thanks.
7. aku tau, tapi aku diam. ye, aku tau kau faham benda ni.
8. wahai perempuan! memaki menghina mencaci kau punya hobby. insaf insaf lah ye.
9. aku ada, kau pun nak jugak. ee, ikut-ikut. -.-
10. kuku kaki aku, punya panjang! *wootswoots*
11. wahai pakcik, kalau sayang buat cara sayang.
12. itu cewek siap pm kat fb aku tanya url blog tau you. hebat sungguh kau wanita malang.
13. aku muak tengok nurse! semua sebab kau. jelek banget deh. 
14. aku tak sanggup. please lah. 
15. kata kata kau memang manis. sweet lah you. :D
16. dulu kau selalu maki dia, sekarang dia juga kau nak sampai ke mati. u perempuan takda perasaan ke? 
17. tak usah layan, habis cerita.
18. aku nak kau hargai aku, itu je. aku tak mintak lebih pun.
19. love you sis. u selalu support i. thanks :)
20. assignment for this weekend banyak sungguh! 
21. kesabaran aku betul betul teruji. untuk kau, terima kasih daun keladi je la. 
22. perlu ke masalah cinta nak share kat fb? lepas tu kau story mory kat situ jugak? ni nak tanya, u buat semua tu u dapat apa ek? tak dapa apa apa kan? be matured la babe
23. buat apa nak mintak di sokong kalau u pengecut? euww. 
24. aku nak kau setia. boleh?
25. cakap tak serupa bikin, tak kemana punya.
26. aku selalu tidur petang. woo.
27. bukan kau ke yang 'sakai'? kau kan? sedar diri la babe! 
28. u mengadu dengan dia. ok, fine.
29. ada tapi cakap takda. macam je aku tak tau. u ni kan, dramatik betol. -.-'
30. kurang kasih sayang kot.
31. sampai bila nak macam ni? forever? tak hingin!
32. lama aku tak shopping buang $$. CNY nanti kita jalan jalan ok!
33. sememangnya aku hot nampak macam macam. tapi nak buat macamana, sabar je la aku.
34. cuba dengar lagu akim - janji. (kejiwa larinya)
35. malu nya ada kekasih yang kuat mengata. dah cukup lawa? pahala dah banyak ke nak buat dosa?
36. ingat aku sakit hati bila tengok blog usang kau tu? tak mungkin la minah!
37. you, kalau ada masa cermin la diri tu ye? dagu u lawa. :D   
38. punya hot kalau kau, kau dan kau setia.
39. siapa makan cili, dia yang rasa pedas.
40. ni pun mau mengadu? u memang gila.

thats all. :)

EDIT : ENTRY NI AKU TAK CAKAP AKU PERFECT KAN. TAPI, APSAL YOU KATA I MENGAKU PERFECT? YOU PANDAI BACA KE TAK? SAMDOL!

No comments: