Friday, January 28, 2011

secret admirer.

Hari tu pegi koperasi, mau shopping di sana. Hebat kan? Kalah kalah Pavilion. =.=' Betul orang bilang rezeki dimana dimana, ada teacher ni spend aku sama kawan. Makseh makseh.*blushing eyes* Tidak habis habis aku jaga lemak ni. Well, terlampau slim kan. Hahaha. Lepas tu masuk masuk class terus c Nurul panggil.

Nurul: Sini kau jap. (lambai-lambai tangan panggil aku)

Aku: Aku ka? (dengan lenggang kangkungnya berjalan tempat dia)

Nurul: Awu, kau la.

Aku: Oh apa ni. Eksaited ku jadinya.

Nurul: Ada orang minta num. mu.

Aku: Aih, fikir tah apa. Siapa? Budak mana ni?

Nurul: Form 5. Secret admirer kali ah. Hehehe.

Aku: Hahaha. Ee. Nda mau la bagi. Nanti ia bagi bagi orang tu. Wek. *jual mahal.

Nurul: Bah, nda pa la. Ia cakap kalau inda mau bagi, ndapa.

Aku: Okeh. Hehehe. Nda mau, nda mau. :D

Nurul: Batah dah ya meliat meliat kau tu. Peminat fanatik yaww!

Aku: Yakan? Malu i you! Bah, nanti liat kan aku mana satu ah. Hahaha.

Nurul: Okeh!


Keesokkan harinya. ..

Aku: Nurul, mana satu?

Nurul: Mana ah? (tercari-cari) Oh, tu yang migang buku ah.

Aku: Oh! Atu, adehhh. REJECT!

Nurul: Hahahaha. Talur.


Di sekolah ada secret admirer! Junior lagi tu. Melampau Tapi budak budak. Aiyakk. Tengs je la, nda berminat pun. -.-'