Thursday, January 06, 2011

Today is Thursdayy.



Today is Thursday. Yeah! Tomorrow will be Friday. Cuti lagi. Wewewe. Sekarang dah mula school kan. So, bermula lah title aku as student. Almost 2months I am on holiday. I thought it very very long time to relax my mind. My book memang tutup, tidak di buka-buka time cuti. Paling manang punya cuti la okeh! Bertuah punya anak. Ok nevermind.

First week at school, yeah memang minggu paling malas mau pergi sekolah. Alaa, biasa lah mula mula no wonder la if macam ee malas bangun awal oh. Iron itu, iron ini. Susun buku. Banyak mau di buat. Beda banget masa ngak sekolah ya, bisa istirehat teruussss! Hehehe. Kau memang ingat nak rehat je kan. Oh, sebelum terlupa. First week on school season, I've absent for 2 days, on Tuesday and Wednesday. Alasan aku sakit. Tapi tapi tapi, ekceli I pegi vacation with my twin! Best punya. Korang ada? Tak ada kan? Hahaha. Yes, tak dinafikan hati aku ni masih cuti lagi, harap badan je datang sekolah. Hopefully next week hati yang masih cuti dah tak ada lagi dah, mood study je ada okeh.

No comments: