Friday, February 11, 2011

baru update.

Hai kepada korang. Rasanya dah lama aku tak sentuh my dear blog ni. Dah berhabuk sebab tak disentuh mahupun ditatap. Apa lagi kalau nak di belai belai kan. Aduh, waste my time je. Tuan punya belog mengalami ke-busy-an and ke-mengantuk-an lah korang. Kali ni pun kira nak update biasa biasa je. Kalau aku ni tak lah busy sangat, tak lah attend baaaaanyak event, photoshot, and whatsoever la kan.  Tak dapat lah nak show off picture yang hot hot ayam kat sini. :P Ala hari-hari aku sama saja. In the morning pergi sekolah, lepas tu duduk rumah sampai ke malam and tidur. Then, ulang ulang je apa aku buat. Tak la interesed sangat. -.-'

Actually last dayy,  I and my gojes bestie was lepak-ing kat Hotel Seri Malaysia Cafe. Which a new hotel at my hometown okayy. Takat 3bintang je pun kira okay la kot. Toksah lebih lebih. Kita memang plan nak pergi usha some food kat situ, mana lah tau ada yg berkenan dekat lidah lahap kitorang neh kan. Hahaha. So, boleh lah dijadikan the best port kalau kalau boring ke ape ke. Tak salah kan? That place soo romantic tau you. Exclucive gitoo. Teramat lah buruk jika kau buat bising dalam tuh. Tapi, kalau tak ada orang kau nak teriak ke apa, boleh juga. Dipersilakan. Hahaha. Ada ku kesah? But, tak best jugak. Lagi best kau dapat soksek soksek. Bila masuk situ je kita yg hyper kena jadik skema. Bila keluar je, kita jadi bising balik. Apehal??? Hypocrite. :D

Fyi, this week ada Pesta Lawas. Eksaited aku jo! But, tak selesa kot dengan suasana ramai orang. Bikin hot ni kalau sesak. Kalau diorang tu sekecil semut takpa aku boleh terima, tapi ini sebesar gajah! Dan di sini lah bermacam macam geng berkeliaran. Geng seluar ketat, geng mata hitam, geng retro, geng skinny, geng legging and watsoeverr gang lah. Putih mata tengok muka muka dorang neh tau you. Huahua. But, ke-eksaited-an aku pada benda tu takkan kurang even bermacam macam geng bakal aku serang. Eh, ke dorang yang serang aku? Hahaha. And yang paling penting dan important my bebeh dslr tetap akan bersama cik dayg weekend ni ok. *kelip kelip mata* Kita enjoy ramai ramai!

Oh, before aku lupa this saturdayy aku kena pakai uniform sekolah wei. Betul, aku tak tipu. Kau ingat aku main-main? Ekceli kita ada program, all of us pengawas sekolah kena follow program and wajib untuk pra U. So i kena follow juga lah, even terpaksa okayy. Program ni kita buat with menteri, ntah menteri apa aku tak tau. Cikgu tak habak dekat i pun sape. Hehehe. Sorry tak dapat nak explain macamana program tu berlangsung, sebab kita tak ada tentatif nak story panjang berjela jela. (tiru kata-kata cikgu aku) Kahkahkah. Ada ku kesah? :P

#The last but not least, thanks to cik sayang sebab jumpa cik manis dia ni last week. *sila muntah* :)

No comments: