Sunday, February 20, 2011

on19th Feb 2011.


My happy happy day ;D

# andu ba comel kan. Itu tarikh saya boleh ganti ganti, tapi saya tidak mau ganti lo. Sebab sweet. Tapi lagi sweet kalau 19 April. Kan cinta kan? Malangnya terlupa ba. Ngehaha. Tapi takpa, 19 Feb this year laaagi sweet woo. :P

# The familia. 6 of them aku dah bagi nama okayy. Semua pun comel. Sumpah aku suka!

Best moment ever with my cinta. Thanks for this presents. I loike!
Thanks syg!


# Time cik syg bagi presents ni, NDA lah aku-teriak-teriak-macam-itu-beruk-terlompat-lompat-macam-berhari-hari-nda-kana-bagi-makanan-ah. Kau saja macam tu. Ya Allah, atu overrrrr tu dang. Jangan tah jua kan overrr act ani. Macam inda pernah nampak hadiah bah macam atu tu dang. Bida jua eh. Sadang kau gediksss sana. :D


No comments: