Saturday, March 12, 2011

holiday holiday holiday.


# Muka dah habis exam. Masa ni i still pakai uniform school, tak ganti lagi. :D

ohhhhhh. Minggu ni kita exam, dah lepas. Alhamdulillah, lega. Semua apa yang aku belajar semua aku tulis dekat paper tu. Ambik kau. Ye, aku rasa macam tak biasa hari hari mengadap buku baca itu baca ini. Pening i nak ingat itu ingat ini. Malam malam stay up nak study pun rasa macam eh malam ni 'terpaksa' study lama sikit esok ada exam. The word 'terpaksa' tu pun aku fikir eh berkat ke tak apa yang aku study malam ni ye. Huahua. Boleh gila aku kalau study memanjang tak henti. Mak ai, ingat kepala hotak aku nih computer ke apa. :D Kepada yang baru nak exam tu, belajaq betui  betui ok. Wish you luck guys. Fyi, sepanjang aku exam ni rasa macam masa tidur aku tak teratur but cukup tidur ye. Belum study lagi dah tidur, tengah study pun aku boleh tidur dengan cepat. Hilang terooooos, tidur lena pula tuuuu. Kan sayang kan? Sorry balik balik tertidur. Aishiteru sangatsangat syg! Ngehehe. XD

Actually, sebelum exam lagi mood aku memang nak cuti. Really penat nak bangun awal tau you. Thats why rasa tak sabar nak habis exam and bila exam dah habis rasa tak nak cuti sebab selalunya kalau holiday memang tak rasa punya. Tup tup dah habis cuti. Alaa. Tu yang rasa macam nak gigit gigit tu! Then kita pun rasa nak reverse masa, nak cuti lagi! Di situ lah aku betol betol tak tenang fikir dah nak bukak sekolah sebab kena bangun awal!! Uwaaa. Sob sob sob. 

Okay, bila cuti je banyak benda yang konon konon nye aku nak buat. And banyak tempat yang konon konon nye aku nak terjah. Dan banyak lah jugak orang yang konon konon nye aku nak meet up. Oh dear, nak buat semua tu confirm tak cukup masa punya. Ye, aku tau kena ambik masa yang lama and sesuai kan. So, aku kena jeruk hangan-hangan-aku-yang-hanget tuh dalam hati, simpan leklok. Ada masa yang cukuuuuuuup banyak nanti baru bagik dia keluar! Lagipun, kerja aku kira berlambak-lambak jugak yang kena di-beres-in sepanjang cuti ni. Chayo chayo bebeh!

                                  
posto posto. cinta, mish youuu!