Monday, April 25, 2011

Dulu kita serupa tapi tak sama. Ok dengan ini saya tak benarkan kau nak tiru template saya.

Best tak bila tengok blog kita sama sebijik seacun? Memang sama gila gila lah. Sampai sampai bila kau buka blog dia, kau tak tau ni blog kau ke dia. Suka tak? Suka tak? Mungkin some ppl suka, tapi kalau aku memang tak. Sumpah tak suka! Tambah tambah pula orang ni that i hate most. Geram. Please lah babe. Kau ingat barang aku nak tiru tiru ek? Kau ingat aku nak sama dengan kau? Mana mungkin lah. Kalau ye pun kau selalu usha blog aku, toksah lah nak sama sama. Tengok je lah, kalau benci or menyampah takyah jenguk sekali habis cerita. Haram bagi aku kalau blog sama dengan budak yang aku tak suka. Tolong lah. Berhenti daripada perkara yang tak menyenangkan hati aku ni. Buat lah blog kau mengikut citarasa kau sendiri. Kau nak kata taste kita sama? Ohmaigad, aku tak nak sama kauuuuu! Blah blah blah. Di sini bukan saya nak kata blog aku ni lawa, awesome, tiptop segala bagai, tak. Cuma tak best lah kalau ada orang selalu nak follow any progress of my blog. Kalau setakat baca, comment, tegur or watever takpe. Ni nak copy benda-benda-yang-tak-patut-di-copy yang ada dekat blog aku, and kau paste masuk blog kau. Boleh naik hangen tau. Apekejadah? Kau buat semua tu kau dapat apa ek? Pahala? Bertuahnye kauuuuuuuu. -.-'

Ekceli aku tak suka and memang tak nak pun nak publish entry yang melibatkan emosi segala ni masuk dekat blog. Sebab aku tau dari sini lah orang akan menilai aku macamana. Lagipun, blog is too public and familiar to us. Siapa je boleh baca entry aku ni and boleh mengutuk mengata and so on. But nevermind, kesah?  Nda la kali ah. Peduli kau sana. Now, aku dah tukar template baru and design lain. I hope blog aku dan kau tak sama lagi lah okay. Aku cakap benda ni bukan bermaksud aku marah, tak. Cuma nak habak kat you kalau kalau aku tak selesa. He-he-he. Tapi takpe lah, sekarang blog kita dah lain, you pakai je la template yang lama tuu. Takyah lah tukar nak bagi sama, ok? :)

p/s: Aku dah lama tau benda ni, tapi takpe, aku tahan je. Kira lama jugak aku tak jenguk blog kau ek. And bila aku jenguk blog kau baru-baru ni, i was shocked! Blog sama! *Pengsan

2 comments:

NabiLLa NaSir said...

bleh je nak same. tp kalau sume nak same, sye pun pengsan. hehe

Ohh Dayg said...

tu la en, pening d buatnye. :)