Monday, May 16, 2011

Sabtu yang lalu. Alaaa, minggu lepas lah.


Assalamualaikum peeps. :)

Pembuka entry kena ada muka empunya belogg. Dah lama tak tempek gambar sebagai pembuka entryy. Yeke? Macam tak percaya je. Ha-ha-ha. 

Nak berblog-ing kira amat jarang lah bagi dayg, sebab hari-hari dayg agak biasa saja. Sememangnya tiada yang menarik. Jangan kan blog-ing, blogwalking juga adalah amat jarang sekali bagi dayg. Sekadar jenguk dua tiga bijik blog cukup, itu pun blog yang kira tiptop punya femes ames kebabooom lah kan? Kalau tak pun, yang tinggalkan jejak dekat shoutbox pink-pink tu jugak dayg usha balik. Terima kasih sebab datang syg. Mari mari, datang lagi yee. :)

Hari Sabtu yang lalu dayg pergi Kota Kinabalu. Oh, sorry lah ye. Terrrrover pula nak habak dekat sini. Mungkin ada yang kata, ''Eh pergi KK pun nak heboh dekat blog? '' Ohh, nak je aku siat mulut kau tahu. Takpe takpe, sabar. >__< Tahun ni kira jarang sekali aku pergi Sabah, tak tahu pula kenapa yee. Mungkin sebab aku STPM tahun ni kot, so mak bapak aku biar aku belajar je tak boleh jenjalan. Wuuu. Sedih lah macam ni. Tak besh tak besh! Ok stop mengarut.

Pergi Kota Kinabalu nak lawat boyfriend sebab tengah rindu ni cousin dekat Queen, masuk Neurosurgery ward. Seram jugak aku dengar tau. Nak lah juga lawat nak tengok keadaan dia kan? Pity her, aunty dayg cakap hari ni dia scanning. Tomorrow baru doctor bagi result dia. Harap-harap tak ada apa-apa kan. Minta korang doakan cousin dayg tak apa-apa ok? Semoga Allah Melindunginya. Amin.

Nah, ada sedikit gambar. Tapi sorry, bad quality, dayg guna phone jee. 
Malas nak keluarkan my bebeh yang besar gedabak tuu.

Mulut muncung tu tak tinggal. Rock sehh! He-he-he.

Eh, sudah capturing ka ni?

Silau lah ba jugak. Ish.

Mata tu ba, mata. Ha-ha-ha.

Saranghae oppa. :)

With my beloved kambing. Long time no see lah awak. Kah? Huahua. :D

Sempat jugak dayg jumpa Mr. Kekasih ye. Bak kata orang, menyelam sambil minum air. Betapa eksaitednye dayg nak jumpa dia ni, even dah jumpa di hari sebelumnye. Entah kenapa tak tahu. Tala kucah cah! Do i care?

No comments: