Friday, May 13, 2011

Cokelat in da house! Lastday for Majlis Tilawah Al-Quran. :)

Malam ni malam last untuk Majlis Tilawah Al-Quran, maksudnya takda lah juga dayg keluar malam lepas ni. Tak dapat lah nak jadi kutu rayau, jadi kupu-kupu malam pun jadi lah. Kahkah. So, lepas ni duduk rumah je mengadap buku yang berlambak. Exam dah dekat okay. 1 week to go. I wish semangat dayg berkobar-kobar untuk belajar hari-hari. Walaupun sejujurnya semangat dayg dah weak sekarang. Chayo chayo! Btw, wish me luck guys. :)

Hari ke-empat. Pergi majlis ni dayg tak perlu make up tebal, ala kadar je dah cukup. Takda siapa pun nak pandang, lagipun majlis ni waktu malam. Lighting pun tak berapa nak terang seperti waktu siang cahayanya yang terang benderang tu. Wuu. I pun just bubuh eyeliner, eyeshadow, and blusherrr aje dekat muka dayg ni. Garam Ajinamoto pun tak lupa jugak. Ha-ha-ha. Malam ni dayg tak duduk diam. Pasal apa? Sebab orang ramai gile gile. Sempit doh. So, dengan rela diri dayg jenjalan with my twin. Tengah berjalan, terjumpa pula rakan seperjuangan. Especialy teman time primary school. Teman yang sama school pun ada jugak. :P  Cer cer kejap then jalan, jalan dan terus jalan.

Enjoy these photo(s)! Sumpah korang menyampah. XD

Busy me-ngeraja-kan sesuatu. Ha-ha-ha. :D

Fyi, dayg tak suka tonyah lipstick. Lipbalm ke, lipstick ke. Memang tak. Natural gituuuu ok.


Ini kerja saya dalam kereta, balik balik ada flashhhh. >___<

''Eh macam si ...... kau pakai macam ni.'' Pleaseee deh, jangan sama kan saya dengan orang lain. Hmmph! -.-'

Around at 11pm, kitorang pun pulang. Bila dah dekat rumah, mak dayg tanya 'tidak pandai habis battery ka tu kau balik-balik bergambar?' (nada menyindir)

Lidah terkelu, ''hmmmm. Mama ni''

No comments: