Sunday, May 22, 2011

Entry mengarut. Tolong jangan baca.

Sekarang dayg tengok tv, astro Ria. Aksi tabak menabak aku tengok ni. Heroin pula menangis teresak esak ketakutan, but its look like kehilangan laki. Kesian. Ohh hero bunuh heroin. Berdarah habesss. Lakonan Farid Kamil, entah tajuk apa dayg tak tahu. Farid Kamil ni kira idaman malaya jugak lah. Tapi bila tengok rambut dia ala ala mop lantai tu, i was like astagaaaa! punya tidak terurus bakal laki saya ni! Ohh kepada fanatik Farid Kamil sila lah bunuh saya. Lets say lah Farid jatuh sinta dengan saya, and say i lap u. Ofcos lah I love you toooo beri beri much! Why not? Farid Kamil bah tu, Farid Kamil ok! Even its hard to believe, tapi percaya lah kamu. One dayy. Kahkah. Ok stop mengarut.

Our exam will be held tomorrow, but masih sempat lagi untuk aku merapu tidak tentu arah macam orang yang desprate sangat, erti kata lain ke-boring-an. Kalau desprate tu, not me! Tapi dia. Alaa, minah senget tu bah. Yang perasan up-to-date sangat tu. Nak je aku sumbat panah di mata dia. Ha-ha-ha. Walaupun exam esok, i'm not ready yet ok. Belum cukup ilmu di dada. But i try to struggle. Em tapi macam belum lagi pandai sedar sedar ni orang ni, sekarang bulan 5 sudah. Stpm lagi. Ohemjayy, 6 months to go lah babe. Saya punya kambing selalu cakap macam ni, time call dia bersuara, keluar segala kunyanyang nya.

''Nda takut stp ka?''

''Takut.''

''Tau pun takut. Jadi kenapa nda study, online saja.''

''Awu bah, study jua. Hmmmmm. He-he-he.''

''@#$%&*!@#$% (bingung)''

Errrr em bah. Balik-balik kena marah pun macam masuk kanan keluar kiri. Tidak tersangkut, macam angin saja lintas lintas dekat kepala telinga mata segala. It was very menyebalkan bila kita ne dibekalkan dengan sikap malas. Bila datang penyakit malas, sorry to say lah. Memang online terusssss. Tambah-tambah lagi kalau line ne tiptop kebabom. Makanya-tolong-buang-sifat-malas-tu-pergi-laut-sana! TOLONG-LAH-TOLONG. >__<

Hari Jumaat lepas sudah start exam sebenarnya, satu paper saja. Mikroekonomi. Memang kill subject kalau ekonomi. Perghh. Superduper best! Ha-ha-ha. Sekadar sedap sedap kan hati yang nebes ni. Next week exam lagi, until Thursday. Wish me luck lah okeh. Ekceli aku tak sabar mahu exam, dont know why. Tapi, mostly muncul perasaan takut bila fikir exam semakin dekat. Entah apa aku mahu jawab nanti, mengarut saja kot. Kejap lagi mahu dating dengan buku-buku. Hopefully semua mashuk apa yang aku belajar. Amin. Oh a little bit ke-tidak-sabar-an dekat dekat exam ni sebab dekat sudah mahu cuti! Yeayy. Eksaitednya aku. :D

Today is Sunday. What a boring day?! I wish miracle will happen. OHH INI ANGAN-ANGAN. Stop it. My parents tiada di rumah since kemarin, dorang pergi Labuan hantar kembar nya aku melanjutkan pelajaran at Matriculation. And hari ni mereka terus pergi ke kikih melawat saya punya cousin. My older sister juga ke situ bersama dia punya husband. Jadi tinggal lah kami yang muda muda di sini. Semua okay okay saja, tapi macam lain sikit, sunyi rumah. Kedengaran bunyi tv sahaja potpet potpet becakap, pengganti mama. Kedengaran bunyi kereta lalu lintas brom brom saja, ok yang ini pengganti bapa. Malam karang kemungkinan mereka sampai, saya pun senyum sampai telinga terus teriak hiphip horeyyy sambil belusir hug mama!  Tidak lupa senyum kambing sama bapa. Ha-ha-ha. 

Sebelum tu, tengok dulu gambar(s) orang yang kepengen mau kawen. Awallll.

Ni pakai fon jeeee. ;p


Senyum untuk saya punya kambing yang tersayang.

Muka tahan nafas, kasi kempis perut ni!

Masa ni di traffic light. Lampu merah untuk bergambar. Kahkah.

Entah apa angin aku bawa my bebeh pergi kedai even sekejap. Then, tidak lama habis battery. Ha-ha-ha. Kesian. Kalau tidak, entry ne penuh dengan gambar aku yang bikin menyampah satu badan. Tet! 

K lah, mau iron baju dulu. Babai!

3 comments:

Daygku Nurhayatii said...

online ja keja. ish3. g blaja gik ae. hahaha. LOL

Ohh Dayg said...

aie. lewat juak kau tok eh. hahahaha. :D

Lulu caldina said...

Selamat pagi!!!!!
sihat tak hari ni???
lulu datang sini up-trafik *wink