Tuesday, May 17, 2011

Gambar menceritakan segalanya. Sumpah aku suka! :)


Nak kata gathering, bukan jugak. Reunion lagi lah bukan. Oh kata je lah jalan jalan makan angin. Masa ne saja nak ambil angin kat kampung orang. So, sempat lah ber-camwhore dekat situ kan. Dah bawa dslr kenapa tidak? 

Mula- mula sampai awan dah mendung, gelap habis. Duatiga kali dayg fikir nak stay lama lagi atau tak. Tu yang dayg macam, Eh balik ke tak? Balik ke tak? 

Malu-malu meow lah you. Ingat nak terjun ala ala perenang dekat olimpik tu, tapi ada yang ambik gambar, tak jadi lah. Dayg jadi maluuuu sampai buat muka macam ni >__<

Oh pucaaaaaaaaaaaaattttnye muka saya. Muka letih sebab baru je lepas buat aksi lucah lompat ala ala terkangkang pun ada, terseliuh pun ada. Macam macam ada lah. Tapi tak nak publish dekat sini. Malu lah kalau satu dunia nampak gambar yang gitu gitu tuu. Kahkah.

Muka yang tak berapa nak cun ni nak jugak masuk blog. *Pucatnye muka. -.-'

Ekceli nak candid, tapi dayg tengok camera pula. Tak jadi. -.-'

Laaaaa, buat gaya comel pulaa. Ha-ha-ha.

Peace. Hai, saya Azmeera. Ada masjid dekat belakang tu, dah solat Asar ke? :)

Eh gilaa lah dia ni. Hepi nampak, senyum dengan apa tu? 

Eh ada kerbau and gajah lah!! Kapal selam  pun ado!

Yang ni klon aku. Sama tak? sama tak?

Eh ni apa hal ni? Terbalik segala sweater dia buat. Hampehh.

Ini member asal kampung ni jugakk. Kitorang sama school. Tak caya, tanya. He-he-he. :)

Hah? Ni tak tahu kenapa tiba-tiba senyum macam tu. 

Huh. Dah penat upload sampai tak tahu nak bubuh caption apa. Sengal tahu. Dayg tiba-tiba nak tempek gambar-gambar ni dekat sini. Precious moment lah katakan! Ekceli banyak lagi, tapi kurang sopan sekiranya meletakkan gambar yang tidak menyenangkan mata korang-korang semua. Maksudnya bukan gambar tak senonoh or apa, cuma gambar tu tak lawaaa. Dayg sendiri pun tak nak tengok, apa lagi korang yang ganteng manis cantik comel ni kan? Tettttt!

p/s: Nampak tak watermark dayg yang comel comel tu? Credits to my twin, sebab dia yang bikin untuk aku. Lalala. >__<

3 comments:

Daygku Nurhayatii said...

suka meh? siok ka hantap?

Cik Shiqa said...

sangat comel lah dyg n twin.. cumill.. tinggal kat mana??

DAYANG. said...

oh tq. kite stay kat srwak la yunk. :)