Wednesday, May 25, 2011

Giveaway Belog Nemomimosh.

Okayy,  i've been tag by someone, thanks to Kak Erarusberyy sebab tag. Tanpa fikir lama lama, ye agak lama jugak sebenarnya. Ha-ha-ha. Dayg nak jugak menge-join-kan diri follow Giveaway Belog Nemomimosh. Macam best je, Eh memang best pun. >__<  Bila je bukak belog Cik Nemo comel tadi, nampak giveaway yang comey comey and i was like Nak yang ni! Nak yang ni! Semua aku nak. Muahaha. Eksaitednye aku kan.


Syarat dia senang saja, nak join GA ni kena add Zeera Boutique (penaja) dulu. Ok, it was done!
Lepas tu kena buat entry sikit pasal GA ni, Oh done jugak! *Ciput je aku tulis. :P Ngehehe. Tak lupa, dayg dah tempek banner dekat atas tuuu. :D
Then, kena tag 3 orang blogger. Kalau boleh nak tag semua, tapi dia nak 3 je. Ok Takpe takpe, sape sape je boleh join this GA. Tapi, kena inform dengan dayg kalau dah curik benda ne, okayy? 3 orang je tahu, siapa cepat dia dapat. :)

Kalau nak join boleh pergi belog Cik Nemo. Syarat-syarat ada dekat situ. Jugak boleh mencuci mata tengok giveaway dari penaja. Memang superb gua cakap lu. :)

Tarikh tutup : 31st May 2011. Cepat cepat yee.

1 comment:

cik Nemo said...

Nice belog!

Btw thanks sebab join GA cik Nemo!

Good luck tau!

Jngan lupa check balik nama dlm list GA! :)