Thursday, June 09, 2011

1st GIVEAWAY by shawlforyou.

Dayg join GA lagik ye korang! Hari tu dayg join GA blog Cik Nemo, tapi rasa-rasanya saya tak bertuah. Takpe, GA lain masih ada. Kan kan? Semoga tuah saya dekat GA ni ye! Kali ne dayg join Giveaway by Shawlforyou. I've been tag by blogger tegar Qyrndishdush, saya blogger yang tak berapa nak tegar je. Ha-ha-ha. Btw, thanks ya!


Click banner kalau nak jenguk Shawlforyou. Kalau berminat, join sekali yeee!

Syarat-syarat :

1. Buat entry yang bertajuk 1st GIVEAWAY by shawlforyou dan korang tulis tentang giveaway atau shawlforyou. 

2. Letak banner yang pink gila tu kat dalam entry korang dan jangan lupa link-kan banner tu ke entry giveaway ne. 

3. Tag seramai 2 orang blogger sahaja yer tapi kalau nak tag lebih dari tu pun boleh tapi make sure TAG tau. Kalau rajin, sebar-sebarkan la kat kawan-kawan yang lain. Ajak ramai-ramai!

4. Kena jadi followers and like fanpage shawlforyou yerr.

5. Lepas dah buat entry tentang 1st GIVEAWAY by shawlforyou, korang boleh tinggalkan link di komen bawah entry ni yer.

6. Then zatie akan check, and jangan lupa keep update with us yaeh sampai 13 June ni. Time tu zatie akan umumkan pemenang yg bertuah. Pemilihan akan dibuat melalui Random.org.

15 orang YANG BERTUAH AKAN MENDAPAT 1HELAI SHAWLS DAN 1HELAI TUDUNG EKSPRESS berharga RM50++ secara percuma.

Now, nak tag ;

OK DONE!

1 comment:

SHaWLFoRYou said...

salam dear.thnx for joining us in GA..:)
hope u r the lucky one.nt jgn lupe tunggu dan tengok sape yg bertuah di fanpage dan juga blog shawlforyou yer dear...<3