Sunday, June 26, 2011

21162 unread message(s)

i just logged in my yahoo account selepas berkurun lama nya aku tidak buka. yes, sangat lama ok. bila aku buka, i was like hmmm banyaknya messages! kebanyakkan from facebook, i know sebab aku kan sangat active ber-facebook. muahaha.

Click the image to enlargement.

aku buka pun sebab mahu hantar email to cik sayang. ceh, email-email segala sih. padahal texting juga sepanjang hari. bukan apa, just mau hantar picture(s) aku yang gedik-gedik itu. mau jugak dia kan. entah apa hangen dia mau pakai email ni. kambang kan? he-he-he. mungkin kalau hantar via phone size dia berubah kali kan. oh patut lah. mesti kita mau tengok gambar yang besar gedabak sebesar-besar alam kan? tidak cukup dengan size asal, siap zoom in lagi sampai nampak segala liang roma serta jeragat-jeragat di muka. ohemjayy. ''jangan lah zoom. please. -.-' ''

bila aku buka email, nampak ada email from photobucket, aku buka. nampak email from formspring.me, aku buka. nampak email from blogger, yeah ku buka jugak. semua aku buka. watdehel? my formspring memang agak lama juga aku tidak buka. sengaja meng-anaktiri-kan dia buat masa ni, sengal layan semua tahu. twitter and tumblr, yes aku selalu buka. just for this weekend laa. ha-ha-ha.

account aku banyak, tapi a little bit terbengkalai sebab bukan semua pun aku buka. mostly buka facebook and blog saja. yeahh. orang tanya kenapa buka account lain kalau tidak mau buka? untuk suka-suka aku jawab. muahaha.


# muka sengal.

ok bai peeps! nak asar dulu. :)

No comments: