Saturday, June 25, 2011

entry boring.

here i am. the girl full of nafsu bergambar, i think so. she's so gila, pandai mau pakai make-up even tidak pergi mana-mana, pakai shawl, and watsoever. like i care? sebenarnya itu bukan gila, itu boring!

memandangkan aku selalu change my profile picture on facebook, jadi aku menghadapi kebuluran gambar untuk di tukar. asyik-asyik tukar picture yang memang ada dalam album profile picture saja, balik-balik itu. aku as tuan punya pesbuk pun boring nengok. aku memang cepat boring bila tengok picture yang sama dalam sesuatu masa. i was like, i need a new photo! mata ke atas tangan ke dada.

tanpa boring pun boleh tergerak hati begambar, bila aku;
1. boring, no doubt.
2. lama xtouch up. fyi, aku jarang keluar jalan sekarang.
3. ketandusan picture di pesbuk.
4. banyak masa terluang.
5. buang gian mau pose depan slr.
6 jealous tengok picture orang.

so, untuk hari ini..

# blurry. eh dah gambar dah eh?

# blurry.

# ''ye, aku tahu dunia aku yang punye.''

# ''betul ke aku yang punye?''

# ''malu nye. >_____<''

cukup menyampah tak? sengal tak? sebab tu aku tak tempek banyak lagi dalam ni. :P ok bai, aku taip entry ni sambil garu pipi yang kemungkinan ada jerawat baru. welcome to da club!

No comments: