Thursday, June 09, 2011

I join bloglist cik Kacak.


Pakat ramai-ramai, kita join!

                             


Nampak tajuk entry je korang dah tahu entry ne entry apa kan? So, tak perlu lah kot dayg nak explain bagai kat you. Tapi nak jugak saya jemput join bloglist cik kacak. Lagipun bukan susah sangat pon, tempek-kan banner tu jee. Easy kan? Lepas tu Cik Kacak senarai-kan blog kita mengikut categori, like her said, supaya dia senang nak jenguk belog kita hari-hari. >_____<

Terima kasih daun keladi kepada Cik kacak sebab organized this thing. Atleast ada jugak yang nak jenguk belog saya kan? Oke le tu daripada takda langsung. Nak masuk kategori mana satu, i okeh jewww. :)

Now, saya tag 2 orang blogger tegar ;

Nak tahu syarat dia, please visit Blog Cik Kacak.

OKAY DONE. :)

1 comment:

cik kacak said...

hyehye , thank you sudi join .

blog ni sangat sweet macam owner dye ;)