Sunday, June 19, 2011

kasi bangun aku.

Sekarang aku online, updating blog. Sambil-sambil tu my finger tekan-tekan handphone calling someone who ask me that, ''call sampai anje bangun''. Adui, banyak kali aku call tapi still tidur. Sometimes dapat call, sometimes voicemail. Watdehel? Kenapa voicemail? Sudah bangun atau belum ne syg?? Atau line bida sana? HA-HA-HA.

Ceritanyaa bermula macam ni...

Woke-up in the morning, i just called him around 10am, tapi dia still sleepy. Tidur balik, call pukul 11am. Okeh aku bilang.

Then, at 11am aku call lagi, ask him to wake-up. Yeah, baru 2 kali aku call, he was answered my call. I was like, bagusnya buah hati aku ne! >__________<. Tapi, even aku banyak cakap menyanyi segala time call, dia still mengantuk. Adakah suara aku ni bikin tidur? Indahnya suara aku. Hmm, dia tidur balik, pukul 12 call di bilangnya. Aku pun bilang saja okeh. Ngehehe.

At 12pm aku call, woah tidak pandai bangun-bangun sampai pukul 1 petang. Aku pun rasa macam mahu siram dia. Muahaha. Lastly, call punya call bangun jugak yaa. Dia angkat call terus aku pun senyum seindah suria macam dapat anak baru. Yeayy! Bilang pukul 12 pm kan? Tapi pukul 1.17 pm. Mau aku ulang? 1.17pm yee. 

Makanya, mata kalian itu jangan di manja-manja in seperti buah hati aku ini. LOL. 
Btw, lebiu jua lah anje. \m/

No comments: