Monday, June 06, 2011

Mimpi takda kaitan okayy.


Lebih seminggu dayg meninggalkan dunia blog. Tanpa khabar berita. Ye, agak lama jugak saya rasa. Since minggu lepas saya tak sentuh belog. Dan saya dah mula rindu nak tekan butang comel dekat lappy ni. Dah lama tak merapu, sekadar blogwalking saja. Jadi silent reader lah katakan, saya tak tinggal jejak dekat mana-mana blog. Same like you all, tak tinggal jejak pun dekat daygcakapcakap ni. Takpe takpe.

Lately, selalu sangat saya bermimpi a person who is takda kaitan langsung dalam hidup saya. Entah kenapa dan mengapa. Takkan i ingat diorang ni before tidur? Mustahil lah nak ingat someone yang tak ada kaitan kan? Lagipun, no time for it yaa. Mimpi someone yang tiada kaitan i thought it was nightmare! Wa-ha-ha. Tidak begitu kah kamu rasa? Sebab, mana lah tahu kan something wrong dengan dia. Dia mahu buat jahat or apa kah. Mungkin jugak petanda yang buruk dalam hidup kau? Who knows kan? But i guess thats a happy happy news yaa. Oh god, pleaseee. 

Guess who? Sudden saya mimpi cikgu S**** bersama anak-anak dia, nasib bini dia tak join sekali. Lupa pula apa diorang buat dalam mimpi saya. If i not mistaken diorang di school tu. Eh entah lah, lupa. Then, mimpi ada orang pakai baju yang sama dengan saya, entah sama or dia pinjam i do not know. Yang penting baju tu sama. Ha-ha-ha. Interestnya di sini saya sakit hati sebab lepas si polan ni pinjam, dia bagi pinjam orang lain lagi without my permission okayy. Then saya nampak dua orang perempuan pakai baju yang sama melintas depan saya. I was like Eh kebetulan kah saya punya ni? Ha-ha-ha. 

Lepas tu, mimpi blog someone ada gambar(s) smoking, and another social activities lagi dia buat. Ada picture(s) with her bf, siap pangku-pangku lagi okayy. I was shocked jugak lah kan. But who cares? Kalau betul pun no wonder lah, sebab dia memang kira sosial jugak. Dia tidak macam tu pun, ah memang begitu jugak kali. We-we-we. :P

Okayy, tadi pagi saya mimpi my boyfie. He-he-he. Mimpi macam ni baru best. Kan? Memang sweet dream lah orang bilang. Terus saya tidur balik mahu sambung mimpi tu. Tapi nda dapat. Kesian kan? >__<

Hanya sekadar mimpi, and just ignore it. :)

No comments: