Friday, June 17, 2011

pemalas bah aku.

aku online dari tadi lagi, tiada mau buat. just blogwalking and facebook-ing. bloging sekejap tadi just buat entry tentang contest. facebook pun just reply wallpost yang ada di wall aku. mau tengok orang punya pesbuk pun aku rasa malas akibat line yang hampehh ni. kejap ok kejap tidak. sangat sangat pleasure aku dibuatnya. lagipun aku rasa macam eh mahu saja aku jalan lepas tu hilang tiada khabar. aku pergi tempat tiada orang then hidup bersendirian. i loike. tunggu aku tenang baru aku balik umpama orang yang baru ada di dunia. orang baru kenal aku, and aku baru kenal orang. family and buah hati adalah terkecuali ok.

tadi pagi aku bangun macam biasa, pukul 5 pagi. Then lepas iron baju i got 2 messages from cik sayang and bestie. cik sayang bagitahu aku punya kawan tidak pergi school. kenapa pula dia yang bagitahu aku? sebab dia pakai aku punya number. exchange number lah kononnya. si bestie pun message aku bagitau dia tidak pergi school. then aku pun malas lah mau pergi kan, aku bagitau parents tidak pergi sekolah. its ok its alright saja dorang. aku  pun sambung tidur, sebelum tu call sama cik sayang dulu. kebetulan dia bangun awal gara-gara message kawan aku tu, kira penting kan message tu, tu lah dia bangun awal. 

kebetulan juga semalam kami tidak call sebab aku ketiduran, aku terbangun lagi pukul 2 lebih and merasakan dia sudah tidur. jadi aku tidur balik lah. muahaha. kami call subuh-subuh tu cakap banyak benda. termasuk tentang masa depan aku. aku pun rasa macam woh aku mesti berubah!! dia berabis cuci telinga aku, bukan marah just motivate aku yang malas ni. balik-balik kena berus pun aku macam tidak sedar. seolah-olah benda tu aku tidak fikir. aku memang risau dengan stpm bulan 11 ni. 6months to go, kau bilang lama lagi? manada. kalau sekarang baru mahu start study, kira okay lah daripada lambat lagi.

kalau tanya risau atau tidak, aku memang risau pun. gila ka tidak risau? hmm. i just kena merajinkan diri. niat mau study tu memang ada, sangat sangat ada. dari dulu dah konon mau study study study, tapi satu ja. MALAS!

ok bai.

No comments: